ECZACI ODASI’NDAN MHP’Lİ İLK ADAY AKKAŞ’A DESTEK

SİYASET 26.04.2018 - 16:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2365+ kez okundu.
 

ECZACI ODASI’NDAN MHP’Lİ İLK ADAY AKKAŞ’A DESTEK

  ADANA/ Adana’da MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan ilk isim Eczacı Yeşim Akkaş’a ilk açık destek de meslek örgütünden geldi. “MESLEKTAŞLARIMIN DESTEĞİ ÖNEMLİ” MHP’li Yeşim Akkaş, sahaya inip çalışmalarını sürdürürken Adana Eczacı Odası’nı da ziyaret etti. Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, Akkaş’a başarı dileğinde bulundu. Akkaş, “Büyük çoğunluğu kendi meslektaşlarımdan oluşan değerli dostlarımın da talebiyle böyle bir karar aldık. Üyesi olmaktan onur duyduğum Eczacı Odası’nı ziyaret ederek kararımı kendilerine de açıkladım. Meslektaşlarımın desteği son derece önemli” dedi. “DEĞERLENDİRİLMESİNİ TALEP EDERİZ” Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, “Odamızda yönetici olarak görev yaptığı süre boyunca sağlık alanına yapmış olduğu katkılarıyla başarılı çalışmalarını Türkiye’nin geleceği için de sürdüreceğine olan inancımızla meslektaşımız Yeşim Akkaş’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmek arzumuzun değerlendirilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.  

 

ADANA/ Adana’da MHP’den Milletvekili aday adaylığını açıklayan ilk isim Eczacı Yeşim Akkaş’a ilk açık destek de meslek örgütünden geldi.

“MESLEKTAŞLARIMIN DESTEĞİ ÖNEMLİ”

MHP’li Yeşim Akkaş, sahaya inip çalışmalarını sürdürürken Adana Eczacı Odası’nı da ziyaret etti. Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, Akkaş’a başarı dileğinde bulundu. Akkaş, “Büyük çoğunluğu kendi meslektaşlarımdan oluşan değerli dostlarımın da talebiyle böyle bir karar aldık. Üyesi olmaktan onur duyduğum Eczacı Odası’nı ziyaret ederek kararımı kendilerine de açıkladım. Meslektaşlarımın desteği son derece önemli” dedi.

“DEĞERLENDİRİLMESİNİ TALEP EDERİZ”

Adana Eczacı Odası Başkanı Ersun Özkan, “Odamızda yönetici olarak görev yaptığı süre boyunca sağlık alanına yapmış olduğu katkılarıyla başarılı çalışmalarını Türkiye’nin geleceği için de sürdüreceğine olan inancımızla meslektaşımız Yeşim Akkaş’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde görmek arzumuzun değerlendirilmesini talep ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.