Ekonomik sıkıntı derinleşiyor

SİYASET 18.09.2019 - 17:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2570+ kez okundu.
 

Ekonomik sıkıntı derinleşiyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı:
  CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Türkiye'deki işsizilğin artarak ekonomik sıkıntının derinleştiğini söyledi.  İKTİDARI ALABİLECEĞİMİZİ GÖRDÜK  Salıcı, partisinin Seyhan Otel’deki “Bölge Toplantısı”ndaki konuşmada, CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği başarının ardından vatandaşa özlediği halkçı belediyecilik hizmetini vermeye başladıklarını bildirdi. Salıcı, “Belediye seçimleri, 2023'e doğru giden süreçte CHP’ye Millet İttifakı çerçevesinde iktidarı alabileceğini göstermiştir” dedi.  YANKILANAN BİR SEÇİM OLDU  İstanbul seçimlerinde yaşananlara da dikkat çeken Salıcı, “İstanbul'daki seçim, bir genel seçim havasına büründü, tüm Türkiye'de yankılanan bir seçime dönüştü ve o seçim sonucunda CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 54 gibi tarihi bir oyla, seçimi kazandı. Bugün nüfusun yarıcı CHP’li belediyelerden hizmet alıyor” diye konuştu.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı:

 

CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, Türkiye'deki işsizilğin artarak ekonomik sıkıntının derinleştiğini söyledi. 
İKTİDARI ALABİLECEĞİMİZİ GÖRDÜK 
Salıcı, partisinin Seyhan Otel’deki “Bölge Toplantısı”ndaki konuşmada, CHP'nin 31 Mart yerel seçimlerinde gösterdiği başarının ardından vatandaşa özlediği halkçı belediyecilik hizmetini vermeye başladıklarını bildirdi. Salıcı, “Belediye seçimleri, 2023'e doğru giden süreçte CHP’ye Millet İttifakı çerçevesinde iktidarı alabileceğini göstermiştir” dedi. 
YANKILANAN BİR SEÇİM OLDU 
İstanbul seçimlerinde yaşananlara da dikkat çeken Salıcı, “İstanbul'daki seçim, bir genel seçim havasına büründü, tüm Türkiye'de yankılanan bir seçime dönüştü ve o seçim sonucunda CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 54 gibi tarihi bir oyla, seçimi kazandı. Bugün nüfusun yarıcı CHP’li belediyelerden hizmet alıyor” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.