ESNAFIN SUÇU NE?

EKONOMİ 21.10.2019 - 15:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2112+ kez okundu.
 

ESNAFIN SUÇU NE?

  Ülkemizde sayısı 2 milyonu bulan esnaf ve sanatkar, işyerlerinde kullandıkları su ve elektriğe meskenlerde kullanılanın en az iki katı ödeme yapıyor.  YÜKÜMÜZÜ AZALTIN  Yaşanan her ekonomik krizde kaybedenler sınıfında yer alan esnaf ve sanatkar, kendilerine cansuyu olacak ticari kredilerden umudu kesti. İşlerini yürütmek için büyük çaba harcayan esnaf ve sanatkar, hükümetin üzerlerindeki birkaç yükü azaltmasını istiyor.  SU VE ELEKTRİK CANIMIZI YAKIYOR Bazı büyükşehirlerde esnaf ve sanatkarlar, meskenlerde metreküpü 3.5 lira olan suya 9 liraya yakın bedeller ödüyor. Enerji fiyatlarında da aynı sıkıntıyı yaşayan esnaf, evlerde 1 kilovat elektriğe 0,36 TL öderken işyerinde kilovat başı 0,54 TL ödemek zorunda kalıyor.

 

Ülkemizde sayısı 2 milyonu bulan esnaf ve sanatkar, işyerlerinde kullandıkları su ve elektriğe meskenlerde kullanılanın en az iki katı ödeme yapıyor. 
YÜKÜMÜZÜ AZALTIN 
Yaşanan her ekonomik krizde kaybedenler sınıfında yer alan esnaf ve sanatkar, kendilerine cansuyu olacak ticari kredilerden umudu kesti. İşlerini yürütmek için büyük çaba harcayan esnaf ve sanatkar, hükümetin üzerlerindeki birkaç yükü azaltmasını istiyor. 
SU VE ELEKTRİK CANIMIZI YAKIYOR
Bazı büyükşehirlerde esnaf ve sanatkarlar, meskenlerde metreküpü 3.5 lira olan suya 9 liraya yakın bedeller ödüyor. Enerji fiyatlarında da aynı sıkıntıyı yaşayan esnaf, evlerde 1 kilovat elektriğe 0,36 TL öderken işyerinde kilovat başı 0,54 TL ödemek zorunda kalıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.