Fırsat eşitliği şahlanacak

GÜNDEM 15.11.2019 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1868+ kez okundu.
 

Fırsat eşitliği şahlanacak

Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri bir araya gelerek Süheyla Gergin başkanlığında toplantı yaptı
Kadınların kendiişlerini kurmaları ve geliştirmeleri amacıyla kadına destek vermek amacıyla kurulan Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri AK Parti meclis üyesi ve Özülkü şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Şule Özülkü’nün ev sahipliğinde bir araya gelerek toplantı yaptı.  ÜYELERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Süheyla Gergin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri, AK Parti meclis üyesi ve Özülkü şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Şule Özülkü, Prof. Dr. Nazan Koluman, İnşaat Magazin Dergisi Adana temsilcisi Duygu Zengin, Berrin Çevirmen, Av. Hatice Özsoy, İnşaat Mühendisi Ayşe Tayakısı, Meral Tanrıver katıldı. Toplantıya katılım sağlayan Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni destekleyeceğini söyledi.  PROJELER ÜZERİNE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK Ülkenin ve şehrin ileriye gitmesi için kadın temalı yoksulluğun önlenmesi adına yola çıktıklarını belirten Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Süheyla Gergin, “Fırsat eşitliğinin şahlanması, kırsal bölgelerin kalkınmasına yönelik bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler ve projeler yapmak üzere yola çıktık. Toplantıya katılan Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’le yapmayı planladığımız projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu.   
Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri bir araya gelerek Süheyla Gergin başkanlığında toplantı yaptı


Kadınların kendiişlerini kurmaları ve geliştirmeleri amacıyla kadına destek vermek amacıyla kurulan Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleri AK Parti meclis üyesi ve Özülkü şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Şule Özülkü’nün ev sahipliğinde bir araya gelerek toplantı yaptı. 
ÜYELERİN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ
Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Süheyla Gergin’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya yönetim kurulu üyeleri, AK Parti meclis üyesi ve Özülkü şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Şule Özülkü, Prof. Dr. Nazan Koluman, İnşaat Magazin Dergisi Adana temsilcisi Duygu Zengin, Berrin Çevirmen, Av. Hatice Özsoy, İnşaat Mühendisi Ayşe Tayakısı, Meral Tanrıver katıldı.
Toplantıya katılım sağlayan Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz, Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni destekleyeceğini söyledi. 
PROJELER ÜZERİNE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Ülkenin ve şehrin ileriye gitmesi için kadın temalı yoksulluğun önlenmesi adına yola çıktıklarını belirten Kıvılcım Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Süheyla Gergin, “Fırsat eşitliğinin şahlanması, kırsal bölgelerin kalkınmasına yönelik bilimsel, sosyal ve kültürel faaliyetler ve projeler yapmak üzere yola çıktık. Toplantıya katılan Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’le yapmayı planladığımız projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk” diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.