HAYATIN BÜTÜNÜ BİR “AN” ‘AN İBARETTİR

GÜNDEM 13.01.2020 - 15:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2503+ kez okundu.
 

HAYATIN BÜTÜNÜ BİR “AN” ‘AN İBARETTİR

  Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi lisans öğrencileri Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği binasında fotoğraf gösterisi gerçekleştirdi.   Eğitmen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner Özyurt ve Güzel Sanatlar Fakültesi lisans Öğrencileri Hayatın Bütünü Bir “An” ‘An İbarettir isimli çalışmalarını sanatseverlerle paylaştı. Açılış konuşmasını yapan eğitmen Doç. Dr. Caner Özyurt öğrencilerle birlikte fotoğraf eğitimini tamamlayarak bu gösterimi gerçekleştirdiklerini belirterek destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Daha sonra fotoğrafların yer aldığı gösterim sinevizyon aracılığıyla katılımcılara ulaştırılırken izleyenler büyük ilgi gösterdi.    

 

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi lisans öğrencileri Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği binasında fotoğraf gösterisi gerçekleştirdi.

 

Eğitmen Öğretim Üyesi Doç. Dr. Caner Özyurt ve Güzel Sanatlar Fakültesi lisans Öğrencileri Hayatın Bütünü Bir “An” ‘An İbarettir isimli çalışmalarını sanatseverlerle paylaştı.

Açılış konuşmasını yapan eğitmen Doç. Dr. Caner Özyurt öğrencilerle birlikte fotoğraf eğitimini tamamlayarak bu gösterimi gerçekleştirdiklerini belirterek destek olan kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Daha sonra fotoğrafların yer aldığı gösterim sinevizyon aracılığıyla katılımcılara ulaştırılırken izleyenler büyük ilgi gösterdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.