İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ AMACINA ULAŞTI

GÜNDEM 13.12.2018 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 959+ kez okundu.
 

İNSAN KAYNAKLARI ZİRVESİ AMACINA ULAŞTI

    İnsan Kaynakları Platformu ve Yenilikçi İnsan Kaynakları  Derneği ile İŞKUR işbirliğinde "Başarı için Bağlılık" temasıyla düzenlenen 2. İnsan Kaynakları Yönetimi Zirvesinin istenildiği gibi sonuçlanması herkesi memnun etti. Yenilikçi İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Ergin Koluman, “Zirvemiz amacı kapsamında  Türkiye ve Dünyada ilgi ve katılımın yüksek olduğu en büyük organizasyonlardan biri olarak tarihe geçti. Herkesin eline sağlık” dedi.       Koluman, zirveye katılan Vali Mahmut Demirtaş, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karavelioğlu ile Roche ilaç Orta Doğu, Avrupa, Türkiye, Rusya, Hint yarım adası başkanı İtalyan Adriano Treve, Çukurova Üniversitesi Öğretim üyesi  Prof. Dr. Azmi Yalçın, Gündoğdu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Bahadır Yılmaz, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Efeoğlu ile birçok şirketin temsilcileri ve STK başkanları ile diğer tüm konuklara teşekkür etti.     DEMİRTAŞ: GENÇ NÜFUSUMUZU KULLANMALIYIZ Vali Mahmut Demirtaş zirvede ki konuşmasında genç nüfusumuzdan yararlanmamız gerektiğine değinip, “Dünya nüfusunun giderek yaşlandığı bir dönemde, nüfusunun yaklaşık 20 milyonu, 18 yaş altında bulunan bir ülke olarak, bu gücü en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını mutlaka bulmalıyız. Bu anlamda iş dünyasının uzmanlarına görev düşmektedir” dedi.   KIVANÇ: VASIFLI İŞ GÜCÜ AÇIĞI VAR Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ise istihdamın tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en önemli sorunlardan biri olduğunu ve iş gücü piyasalarının her geçen gün daha karmaşık hale geldiğini dile getirerek vasıflı iş gücü açığının önemli boyutlara ulaştığını belirtti.

 

 

İnsan Kaynakları Platformu ve Yenilikçi İnsan Kaynakları  Derneği ile İŞKUR işbirliğinde "Başarı için Bağlılık" temasıyla düzenlenen 2. İnsan Kaynakları Yönetimi Zirvesinin istenildiği gibi sonuçlanması herkesi memnun etti. Yenilikçi İnsan Kaynakları Derneği Başkanı Ergin Koluman, “Zirvemiz amacı kapsamında  Türkiye ve Dünyada ilgi ve katılımın yüksek olduğu en büyük organizasyonlardan biri olarak tarihe geçti. Herkesin eline sağlık” dedi.  

 

 

Koluman, zirveye katılan Vali Mahmut Demirtaş, ADASO Başkanı Zeki Kıvanç, İŞKUR İl Müdürü Ahmet Karavelioğlu ile Roche ilaç Orta Doğu, Avrupa, Türkiye, Rusya, Hint yarım adası başkanı İtalyan Adriano Treve, Çukurova Üniversitesi Öğretim üyesi  Prof. Dr. Azmi Yalçın, Gündoğdu Holding İnsan Kaynakları Direktörü Ahmet Bahadır Yılmaz, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Efe Efeoğlu ile birçok şirketin temsilcileri ve STK başkanları ile diğer tüm konuklara teşekkür etti.
 

 

DEMİRTAŞ: GENÇ NÜFUSUMUZU KULLANMALIYIZ

Vali Mahmut Demirtaş zirvede ki konuşmasında genç nüfusumuzdan yararlanmamız gerektiğine değinip, “Dünya nüfusunun giderek yaşlandığı bir dönemde, nüfusunun yaklaşık 20 milyonu, 18 yaş altında bulunan bir ülke olarak, bu gücü en iyi şekilde değerlendirmenin yollarını mutlaka bulmalıyız. Bu anlamda iş dünyasının uzmanlarına görev düşmektedir” dedi.

 

KIVANÇ: VASIFLI İŞ GÜCÜ AÇIĞI VAR

Adana Sanayi Odası (ADASO) Başkanı Zeki Kıvanç ise istihdamın tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de en önemli sorunlardan biri olduğunu ve iş gücü piyasalarının her geçen gün daha karmaşık hale geldiğini dile getirerek vasıflı iş gücü açığının önemli boyutlara ulaştığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.