İYİ Parti’den Tan’a hayırlı olsun ziyareti

GÜNDEM 04.02.2020 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1683+ kez okundu.
 

İYİ Parti’den Tan’a hayırlı olsun ziyareti

  İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadoğlu, Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Ömer Tan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.  Tan, bir süre önce DP İl Başkanı Cafer Doğan’ın istifa üzerine genel merkez tarafından il başkanlığına getirilmişti. Boyvadaoğlu, partisinin yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret ettiği Tan’a başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretten mutlu olduğunu söyleyen Tan ise, “Partimizin güçlenerek büyümesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

 

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadoğlu, Demokrat Parti (DP) İl Başkanı Ömer Tan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu. 
Tan, bir süre önce DP İl Başkanı Cafer Doğan’ın istifa üzerine genel merkez tarafından il başkanlığına getirilmişti. Boyvadaoğlu, partisinin yönetim kurulu üyeleriyle ziyaret ettiği Tan’a başarı dileklerinde bulundu. Ziyaretten mutlu olduğunu söyleyen Tan ise, “Partimizin güçlenerek büyümesi için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bizi yalnız bırakmayan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.