Kadın dokunuşu rölyef ve mozaik karma sergisi

29.05.2019 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1773+ kez okundu.
 

Kadın dokunuşu rölyef ve mozaik karma sergisi

  Halk Eğitim Müdürlüğü personeli olarak Seyhan Belediyesi SEYMER’de usta öğreticilik görevinde bulunan Seylan Aslanyürek ‘Elimizin hamuru ile sanata bulaştık’ dedi ve ilk kez rölyef ile mozaikin buluşmasıyla ortaya çıkan muhteşem sergiyi Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki fuayede sanatseverlerin izlenimine açtı. Serginin açılışını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı ve Karalar konuşmasında ‘böylesine anlamlı ve güzel bir sergiye ilk kez rastladım. Rölyef ve Mozaik’in buluşmasıyla ortaya çıkan bu eserleri SEYMER’de görev yapan bir öğretici arkadaşımızın açmış olması anlamına anlam katıyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Sanata her daim destek olmayı sürdüreceğiz’ dileğinde bulundu. Sergiyi Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ın eşi Nesrin Akay’da gezdi. Seylan Aslanyürek’in sergisinin açılışında sergi sahibi Seylan Hanımı rölyef ile tanıştıran öğretmeni Hafize Pedük’te yer aldı. 1.Kişisel Sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan Aslanyürek, Seyhan Belediyesi SEYMER yöneticileri başta olmak üzere serginin açılışına katılan tüm sanatseverlere teşekkür edip duygularını şu cümlelerle dile getirdi. ‘Bundan sonraki amacım mozaik çalışmalarımı mimariyle buluşturmaktır. Evlerin dış cephelerine, sanat yapılarının uygun yerlerine, toplumun çok yoğun olduğu bölgelerdeki kültürel değerlere zarar vermeden mozaik çalışmalarımı mimari eserlerle buluşturmak istiyorum. Bu konuda da desteklerini esirgemeyecek olan tüm Adanalılara sonsuz teşekkür ediyorum’

 

Halk Eğitim Müdürlüğü personeli olarak Seyhan Belediyesi SEYMER’de usta öğreticilik görevinde bulunan Seylan Aslanyürek ‘Elimizin hamuru ile sanata bulaştık’ dedi ve ilk kez rölyef ile mozaikin buluşmasıyla ortaya çıkan muhteşem sergiyi Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’ndaki fuayede sanatseverlerin izlenimine açtı.

Serginin açılışını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar yaptı ve Karalar konuşmasında ‘böylesine anlamlı ve güzel bir sergiye ilk kez rastladım. Rölyef ve Mozaik’in buluşmasıyla ortaya çıkan bu eserleri SEYMER’de görev yapan bir öğretici arkadaşımızın açmış olması anlamına anlam katıyor. Kendilerini tebrik ediyorum. Sanata her daim destek olmayı sürdüreceğiz’ dileğinde bulundu. Sergiyi Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay’ın eşi Nesrin Akay’da gezdi.

Seylan Aslanyürek’in sergisinin açılışında sergi sahibi Seylan Hanımı rölyef ile tanıştıran öğretmeni Hafize Pedük’te yer aldı. 1.Kişisel Sergisini açmanın mutluluğunu yaşayan Aslanyürek, Seyhan Belediyesi SEYMER yöneticileri başta olmak üzere serginin açılışına katılan tüm sanatseverlere teşekkür edip duygularını şu cümlelerle dile getirdi. ‘Bundan sonraki amacım mozaik çalışmalarımı mimariyle buluşturmaktır. Evlerin dış cephelerine, sanat yapılarının uygun yerlerine, toplumun çok yoğun olduğu bölgelerdeki kültürel değerlere zarar vermeden mozaik çalışmalarımı mimari eserlerle buluşturmak istiyorum. Bu konuda da desteklerini esirgemeyecek olan tüm Adanalılara sonsuz teşekkür ediyorum’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.