Kaplamalı kanallarda taban ve ano şevi yenileme işleri yaptırılacak

GÜNDEM 22.01.2021 - 17:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2228+ kez okundu.
 

Kaplamalı kanallarda taban ve ano şevi yenileme işleri yaptırılacak

  Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Seyhan Sağ Sahil Sulama Birliği’nce Kaplamalı kanallarda taban ve ano şevi yenileme işleri yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  Adana ve Mersin illeri sınırları içerisinde birliğimiz sorumluluk sahası içerisinde yer alan sulama kanallarında 3.000 metreküp hazır beton kullanılarak taban ve ano şevi yenileme yapım işine yönelik ihaleyle ilgili ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. İhalenin tarih ve saati 08.02.2021 – 11.00 olarak açıklandı.  Detaylı bilgi için tıklayınız. https://www.ilan.gov.tr/ilan/729927/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/kaplamali-kanallarda-taban-ve-ano-sevi-yenileme-isleri-yaptirilacaktir

 

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Seyhan Sağ Sahil Sulama Birliği’nce Kaplamalı kanallarda taban ve ano şevi yenileme işleri yapım işi açık ihale usulü ile ihale edilecektir. 
Adana ve Mersin illeri sınırları içerisinde birliğimiz sorumluluk sahası içerisinde yer alan sulama kanallarında 3.000 metreküp hazır beton kullanılarak taban ve ano şevi yenileme yapım işine yönelik ihaleyle ilgili ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir.
İhalenin tarih ve saati 08.02.2021 – 11.00 olarak açıklandı. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.
https://www.ilan.gov.tr/ilan/729927/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/kaplamali-kanallarda-taban-ve-ano-sevi-yenileme-isleri-yaptirilacaktir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.