KENDİLERİ KÜÇÜK YETENEKLERİ BÜYÜK

GÜNDEM 23.04.2024 - 15:50, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:50 1938 kez okundu.
 

KENDİLERİ KÜÇÜK YETENEKLERİ BÜYÜK

ÖMER HALUK ÖZUÇAK İLKOKULU 3/F SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN 23 NİSAN GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı. 23 Nisan nedeniyle başta okullar olmak üzere birçok kurum ve kuruluş, çocuklara yönelik düzenledikleri etkinlik ve şenliklerle onların sevinçlerine ortak oldu. Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan, Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sıla Başak’ın oğlu Ayaz Efe Başak’ın da öğrenim gördüğü Ömer Haluk Özuçak İlkokulu’nda da düzenlenen gösterilerle kutlandı.  Öğretmenleri Gülay Kartal öncülüğünde, günler öncesinden 23 Nisan’a hazırlanan minik Ayaz Efe ve 3/F sınıfındaki arkadaşlarının okul bahçesinde sergilediği gösteri büyük beğeni topladı. Okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, çocuklar kendi bayramlarını doyasıya yaşama fırsatı buldular. Miniklerin gösterileri, uzun süre alkış alırken, veliler, etkinlikte emeği geçen 3/F sınıf öğretmeni Gülay Kartal, okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkür ettiler.
ÖMER HALUK ÖZUÇAK İLKOKULU 3/F SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN 23 NİSAN GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da büyük bir coşku ve sevinçle kutlandı. 23 Nisan nedeniyle başta okullar olmak üzere birçok kurum ve kuruluş, çocuklara yönelik düzenledikleri etkinlik ve şenliklerle onların sevinçlerine ortak oldu.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan, Egemen Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sıla Başak’ın oğlu Ayaz Efe Başak’ın da öğrenim gördüğü Ömer Haluk Özuçak İlkokulu’nda da düzenlenen gösterilerle kutlandı. 
Öğretmenleri Gülay Kartal öncülüğünde, günler öncesinden 23 Nisan’a hazırlanan minik Ayaz Efe ve 3/F sınıfındaki arkadaşlarının okul bahçesinde sergilediği gösteri büyük beğeni topladı. Okul öğretmenleri ve öğrenci velilerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, çocuklar kendi bayramlarını doyasıya yaşama fırsatı buldular. Miniklerin gösterileri, uzun süre alkış alırken, veliler, etkinlikte emeği geçen 3/F sınıf öğretmeni Gülay Kartal, okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.