Kiremithanespor moral buldu:2-1

SPOR 11.02.2019 - 15:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1407+ kez okundu.
 

Kiremithanespor moral buldu:2-1

  ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta Kiremithanespor 17.hafta deplasmanda oynadığı maçta Kapadokya Göremespor’u 2-1 yenerek moral buldu. Baştan sona kadar zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrılan kırmızı-siyahlılar zirve yarışından kopmadı. Mutlak üç puan için çıktıkları maçtan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kiremithanespor Yöneticisi Selahattin Baynal, “Ligde 2.yarıda aldığımız iki yenilgi ile zirve yarışında sıkıntılı duruma düştük. Artık tüm maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. İlkyarı kendi sahamızda 1-1 berabere kaldığımız rakibimizi bu kez yenerek zirve yarışından kopmadık. Deplasmanda alınan bu galibiyet bizlere büyük moral oldu. Bu hafta maç yapmadan  3 puan alacağız. Önümüzdeki hafta Mut İdman Yurdu Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maça odaklandık“ diye konuştu.

 

ADANA- Spor Toto BAL Ligi 5. Grup’ta Kiremithanespor 17.hafta deplasmanda oynadığı maçta Kapadokya Göremespor’u 2-1 yenerek moral buldu.

Baştan sona kadar zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmadan galibiyetle ayrılan kırmızı-siyahlılar zirve yarışından kopmadı.

Mutlak üç puan için çıktıkları maçtan galibiyetle ayrılmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Kiremithanespor Yöneticisi Selahattin Baynal, “Ligde 2.yarıda aldığımız iki yenilgi ile zirve yarışında sıkıntılı duruma düştük. Artık tüm maçlarımızı kazanarak rakiplerimizin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz. İlkyarı kendi sahamızda 1-1 berabere kaldığımız rakibimizi bu kez yenerek zirve yarışından kopmadık. Deplasmanda alınan bu galibiyet bizlere büyük moral oldu. Bu hafta maç yapmadan  3 puan alacağız. Önümüzdeki hafta Mut İdman Yurdu Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maça odaklandık“ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.