Kış gündönümü’ne özel fırsatlar

22.12.2018 - 11:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1584+ kez okundu.
 

Kış gündönümü’ne özel fırsatlar

  Aralık ayının en özel günlerini modaseverler için daha keyifli ve avantajlı hale getiren Defacto, 19-22 Aralık tarihleri arasında online mağazasında binlerce üründe tüm indirimlere ek, sepette yüzde 20 indirim fırsatı sağlayan ‘Solstis Fırsatları’na davet ediyor.   Yılın en uzun ve karanlık gecesinde kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkes için defacto.com.tr, dünya trendlerini yansıtan tasarımlarıyla Solstis Fırsatları’nı sunuyor. Kadın, erkek, bebek, çocuk, kozmetik ve aksesuar ürünlerinin tümünü kapsayan kampanya, 19 Aralık saat 00.01’den 22 Aralık 09.00’a kadar geçerli olacak. Yaklaşan yeni yıl heyecanı ile herkesin yüzünü güldüren Solstis Fırsatları’nda tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim sağlanacak. İndirim fırsatının yanı sıra 100 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkânı da sunuluyor.  

 

Aralık ayının en özel günlerini modaseverler için daha keyifli ve avantajlı hale getiren Defacto, 19-22 Aralık tarihleri arasında online mağazasında binlerce üründe tüm indirimlere ek, sepette yüzde 20 indirim fırsatı sağlayan ‘Solstis Fırsatları’na davet ediyor.

 

Yılın en uzun ve karanlık gecesinde kendini ve sevdiklerini mutlu etmek isteyen herkes için defacto.com.tr, dünya trendlerini yansıtan tasarımlarıyla Solstis Fırsatları’nı sunuyor. Kadın, erkek, bebek, çocuk, kozmetik ve aksesuar ürünlerinin tümünü kapsayan kampanya, 19 Aralık saat 00.01’den 22 Aralık 09.00’a kadar geçerli olacak. Yaklaşan yeni yıl heyecanı ile herkesin yüzünü güldüren Solstis Fırsatları’nda tüm indirimlere ek sepette yüzde 20 indirim sağlanacak. İndirim fırsatının yanı sıra 100 TL üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo imkânı da sunuluyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.