M.Metanet Çulhaoğlu: Parlamenter sistemi savunan bir Partiyiz

GÜNDEM 12.08.2020 - 13:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1960+ kez okundu.
 

M.Metanet Çulhaoğlu: Parlamenter sistemi savunan bir Partiyiz

  İyi Parti Adana Miletvekili M.Metanet Çulhaoğlu Çukurova İlçe başkanı M.İlker Akça ile birlikte Sarıçam İlçe başkanı Ahmet Köse ve Seyhan İlçe başkanı Misal Bolat ı ardından da Cukurova Ilçe  Başkanlığınaj gelerek partililerle buluştu. Çulhaoğlu burada yaptığı açıklamada şunları söyledi " Partimiz hergün birazdaha yükselişte bu yükseliş Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 'in önderliğinde dahada  yükselecek iktidara talip olacağız. Büyük emeklerle kurulan her türlü engellemelere karşı mücadele eden partimiz kısa bir sürede büyük başarılar elde etmiştir bu başarı tüm teşkilâtlarımızın başarısıdır. Burada bulunan görevleri başındaki tüm İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum burada sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. İnsan sağlığı herşey den önce gelir Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizdede virüs nedeniyle birçok önlemler alınmakta bu uyarılara mutlaka uyulması gerekir. Birçok konuda ülkemiz zor günler geçirmekte sistem değişikliği ülkemize hiç bir fayda getirmemiştir Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener cesaretle meydanlara çıktığında cesurlar hareketini başlatmış oldu şuanki mevcut sistem başta Adalet sistemi ekonomiye hiç bir yarar sağlamadı. Bugün mecliste muhalif partiler olarak 3000 e yakın önerge verdik hiç biri kabul edilmedi Akparti nin verdiği 104 yasa teklifi mecliste kabul görmüştür mevcut Başkanlık sistemi kanayan yaraya çare olmamış aksine olumsuzluklar dahada artmaya devam etmiştir. Biz İYİ Parti olarak vatandaşlarla herzaman iç içeyiz toplumun bütün kesimleriyle görüşüyoruz tüm sektörlerin sıkıntıları  nın olduğunu üzülerek görüyoruz. Bu hükümet vatandaşların sorunlarını çözemiyor İYİ Parti olarak Genel Merkezde güzel çalışmalar yapmaktayız iktidara  talip bir Partiyiz bunun için tüm teşkilat mensuplarımızla daha sıkı çalışma içine gireceğiz biz demokrasiye inanan Milli ve Manevî değerlere sahip güçlendirilmiş parlementer sistemi savunan bir siyasi partiyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet'te birlik ve beraberliğin sağlanması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz

 

İyi Parti Adana Miletvekili M.Metanet Çulhaoğlu Çukurova İlçe başkanı M.İlker Akça ile birlikte Sarıçam İlçe başkanı Ahmet Köse ve Seyhan İlçe başkanı Misal Bolat ı ardından da Cukurova Ilçe  Başkanlığınaj gelerek partililerle buluştu.
Çulhaoğlu burada yaptığı açıklamada şunları söyledi " Partimiz hergün birazdaha yükselişte bu yükseliş Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener 'in önderliğinde dahada  yükselecek iktidara talip olacağız. Büyük emeklerle kurulan her türlü engellemelere karşı mücadele eden partimiz kısa bir sürede büyük başarılar elde etmiştir bu başarı tüm teşkilâtlarımızın başarısıdır. Burada bulunan görevleri başındaki tüm İlçe Başkanlarımıza ve yönetimlerine şükranlarımı sunuyorum burada sizlerle beraber olmaktan dolayı çok mutluyum. İnsan sağlığı herşey den önce gelir Dünya genelinde olduğu gibi ülkemizdede virüs nedeniyle birçok önlemler alınmakta bu uyarılara mutlaka uyulması gerekir. Birçok konuda ülkemiz zor günler geçirmekte sistem değişikliği ülkemize hiç bir fayda getirmemiştir Genel Başkanımız Sn.Meral Akşener cesaretle meydanlara çıktığında cesurlar hareketini başlatmış oldu şuanki mevcut sistem başta Adalet sistemi ekonomiye hiç bir yarar sağlamadı. Bugün mecliste muhalif partiler olarak 3000 e yakın önerge verdik hiç biri kabul edilmedi Akparti nin verdiği 104 yasa teklifi mecliste kabul görmüştür mevcut Başkanlık sistemi kanayan yaraya çare olmamış aksine olumsuzluklar dahada artmaya devam etmiştir. Biz İYİ Parti olarak vatandaşlarla herzaman iç içeyiz toplumun bütün kesimleriyle görüşüyoruz tüm sektörlerin sıkıntıları  nın olduğunu üzülerek görüyoruz. Bu hükümet vatandaşların sorunlarını çözemiyor İYİ Parti olarak Genel Merkezde güzel çalışmalar yapmaktayız iktidara  talip bir Partiyiz bunun için tüm teşkilat mensuplarımızla daha sıkı çalışma içine gireceğiz biz demokrasiye inanan Milli ve Manevî değerlere sahip güçlendirilmiş parlementer sistemi savunan bir siyasi partiyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Cumhuriyet'te birlik ve beraberliğin sağlanması için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.