“Madımak utanç müzesi olana kadar Sivas’ta olmaya devam edeceğiz!”

GÜNDEM 26.06.2018 - 14:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1711+ kez okundu.
 

“Madımak utanç müzesi olana kadar Sivas’ta olmaya devam edeceğiz!”

  Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Şükrü Şahin, 2 Temmuz Madımak Katliamı’nın 25’inci yıldönümünde Sivas’ta olacaklarını söyledi.  ADANA’DAN SİVAS’A… Adana’da dernekleri öncülüğünde Sivas’a hareket edeceklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Şahin, “Israrla Sivas’ta katliam olmadığı söylense de katliam olmuştur. Bu katliamın 25’inci yıl dönümünde ülkenin dört bir yanından ve yurtdışından gelenlerle birlikte Sivas’ta olacağız ve anmamızı gerçekleştireceğiz” dedi.  “ASIR DA GEÇSE…” Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Şükrü Şahin, 25 yıl değil, asır da geçse Madımak utanç müzesi olana kadar Sivas’ta olacaklarını belirterek, “Katliamla hesaplaşmak, o zihniyetle hesaplaşmaktır” diye konuştu. Şahin, Sivas’taki anmaya katılmak isteyenlerin derneklerine başvurmalarını istedi.

 

Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Şükrü Şahin, 2 Temmuz Madımak Katliamı’nın 25’inci yıldönümünde Sivas’ta olacaklarını söyledi. 
ADANA’DAN SİVAS’A…
Adana’da dernekleri öncülüğünde Sivas’a hareket edeceklerini belirten Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Şahin, “Israrla Sivas’ta katliam olmadığı söylense de katliam olmuştur. Bu katliamın 25’inci yıl dönümünde ülkenin dört bir yanından ve yurtdışından gelenlerle birlikte Sivas’ta olacağız ve anmamızı gerçekleştireceğiz” dedi. 
“ASIR DA GEÇSE…”
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Şube Başkanı Şükrü Şahin, 25 yıl değil, asır da geçse Madımak utanç müzesi olana kadar Sivas’ta olacaklarını belirterek, “Katliamla hesaplaşmak, o zihniyetle hesaplaşmaktır” diye konuştu. Şahin, Sivas’taki anmaya katılmak isteyenlerin derneklerine başvurmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.