MUHTARLIKTA CANINA KIYDI

GÜNDEM 04.02.2019 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1994+ kez okundu.
 

MUHTARLIKTA CANINA KIYDI

Adana'da, üç milyon lira borçlanan ve belediyeden alacaklarını tahsil edemeyen müteahhit Hasan Ulaş Devrim kendisine ait ruhsatlı tabancayla canına kıydı.
MUHTAR BİNADAN ÇIKINCA Seyhan Belediyesi’ne de iş yaptığı bilinen 42 yaşındaki müteahhit Hasan Ulaş Devrim, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler mahalle muhtarlığına geldi. Bir süre sonra muhtar, çocuğunu okula götürmek için binadan ayrılınca Devrim, girdiği bunalım üzerine yanındaki ruhsatlı tabancasıyla kafasına ateş etti. Devrim olay yerinde hayatını kaybetti. DEFALARCA GÖRÜŞTÜ AMA SONUÇ ALAMADI Devrim, iddialara göre Seyhan Belediyesi’nden Demetevler mahallesi spor tesisi ve kapalı spor salonu yapımı ve Akkapı mahallesi emekli dinlenme evi işi aldı. Üç milyon lira borcu olan Hasan Ulaş Devrim, alacakları için belediye yetkilileriyle defalarca görüştü ancak sonuç alamadı. BELEDİYEDEN 1 MİLYON 155 BİN TL ALACAĞI VARDI İntihar eden müteahhit Hasan Ulaş Devrim’in Demetevler ve Akkapı mahallesinde yaptığı iş için Ocak ayı içinde Seyhan Belediyesi’nden 350 bin lira ödeme aldığı öğrenildi. Hasan Ulaş Devrim’in firmasına, 1 milyon 155 bin liralık alacağı ise ödenmedi.
Adana'da, üç milyon lira borçlanan ve belediyeden alacaklarını tahsil edemeyen müteahhit Hasan Ulaş Devrim kendisine ait ruhsatlı tabancayla canına kıydı.

MUHTAR BİNADAN ÇIKINCA

Seyhan Belediyesi’ne de iş yaptığı bilinen 42 yaşındaki müteahhit Hasan Ulaş Devrim, Seyhan ilçesine bağlı Demetevler mahalle muhtarlığına geldi. Bir süre sonra muhtar, çocuğunu okula götürmek için binadan ayrılınca Devrim, girdiği bunalım üzerine yanındaki ruhsatlı tabancasıyla kafasına ateş etti. Devrim olay yerinde hayatını kaybetti.

DEFALARCA GÖRÜŞTÜ AMA SONUÇ ALAMADI

Devrim, iddialara göre Seyhan Belediyesi’nden Demetevler mahallesi spor tesisi ve kapalı spor salonu yapımı ve Akkapı mahallesi emekli dinlenme evi işi aldı. Üç milyon lira borcu olan Hasan Ulaş Devrim, alacakları için belediye yetkilileriyle defalarca görüştü ancak sonuç alamadı.

BELEDİYEDEN 1 MİLYON 155 BİN TL ALACAĞI VARDI

İntihar eden müteahhit Hasan Ulaş Devrim’in Demetevler ve Akkapı mahallesinde yaptığı iş için Ocak ayı içinde Seyhan Belediyesi’nden 350 bin lira ödeme aldığı öğrenildi. Hasan Ulaş Devrim’in firmasına, 1 milyon 155 bin liralık alacağı ise ödenmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.