Plastik cerrahideki yenilikler Kent Konseyi’ne anlatıldı

GÜNDEM 18.01.2018 - 12:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2862+ kez okundu.
 

Plastik cerrahideki yenilikler Kent Konseyi’ne anlatıldı

Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Altınkaya, Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komisyonu üyelerine, bu alandaki yeni teknikler hakkında bilgi verdi MEDİCAL Park Tarsus Hastanesi’nin kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Altınkaya, Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komisyonu üyeleriyle buluştu. Tarsus Halk Eğitim Merkezi’ndeki etkinlikte Op. Dr. Süleyman Altınkaya, komisyon üyelerine plastik ve estetik cerrahideki yeni teknikleri anlattı. Op. Dr. Altınkaya, hangi tekniğin hangi amaçla uygulandığı, kimler için uygun olduğu gibi konularda ayrıntılı bilgi verdi. EN ÇOK DUDAK ESTETİĞİ İSTENİYOR Op. Dr. Süleyman Altınkaya yaptığı sunumda, son yıllarda özellikle dudaklara yönelik taleplerin arttığını söyledi. Op. Dr. Altınkaya “Diğer yandan burun düzeltme, yüz gerdirme ve gözaltı torbalarına yönelik işlemlerde de artış var. Burun-dudak arası mesafeyi azaltmaya yönelik dudak kaldırma işlemleri de (lip-lift) son yıllarda ilgi görmeye başladı” dedi. Etkinlikte, Sağlık Komisyonu üyeleri de Op. Dr. Altınkaya’ya merak ettikleri konularda sorular sordu. 

Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Altınkaya, Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komisyonu üyelerine, bu alandaki yeni teknikler hakkında bilgi verdi

MEDİCAL Park Tarsus Hastanesi’nin kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik çalışmalar kapsamında Plastik Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Süleyman Altınkaya, Tarsus Kent Konseyi Sağlık Komisyonu üyeleriyle buluştu. Tarsus Halk Eğitim Merkezi’ndeki etkinlikte Op. Dr. Süleyman Altınkaya, komisyon üyelerine plastik ve estetik cerrahideki yeni teknikleri anlattı. Op. Dr. Altınkaya, hangi tekniğin hangi amaçla uygulandığı, kimler için uygun olduğu gibi konularda ayrıntılı bilgi verdi.

EN ÇOK DUDAK ESTETİĞİ İSTENİYOR

Op. Dr. Süleyman Altınkaya yaptığı sunumda, son yıllarda özellikle dudaklara yönelik taleplerin arttığını söyledi. Op. Dr. Altınkaya “Diğer yandan burun düzeltme, yüz gerdirme ve gözaltı torbalarına yönelik işlemlerde de artış var. Burun-dudak arası mesafeyi azaltmaya yönelik dudak kaldırma işlemleri de (lip-lift) son yıllarda ilgi görmeye başladı” dedi. Etkinlikte, Sağlık Komisyonu üyeleri de Op. Dr. Altınkaya’ya merak ettikleri konularda sorular sordu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.