Polis memuru yüksek ateşle gittiği hastanede öldü

GÜNDEM 30.03.2020 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1626+ kez okundu.
 

Polis memuru yüksek ateşle gittiği hastanede öldü

Aydın'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran polis memuru Özkan Öztürk, hayatını kaybetti. Özkan'a yapılan corona virüs testinin negatif çıktığı öğrenildi. İzmir Bölge Trafikte görevli polis memuru, evli ve 3 çocuk babası Özkan Öztürk (49), geçen hafta Aydın'da yaşayan, eşi ve çocuklarının yanına gitti. Geçen perşembe günü evde yüksek ateşi çıkan Öztürk, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne muayene için başvurdu. Tedaviye alınan Özkan, dün saat 21.30 sıralarında yaşamını yitirdi.  Özkan'a yapılan corona virüs testinin negatif çıktığı öğrenildi. 

Aydın'da yüksek ateş şikayetiyle hastaneye başvuran polis memuru Özkan Öztürk, hayatını kaybetti. Özkan'a yapılan corona virüs testinin negatif çıktığı öğrenildi.

İzmir Bölge Trafikte görevli polis memuru, evli ve 3 çocuk babası Özkan Öztürk (49), geçen hafta Aydın'da yaşayan, eşi ve çocuklarının yanına gitti.

Geçen perşembe günü evde yüksek ateşi çıkan Öztürk, Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne muayene için başvurdu. Tedaviye alınan Özkan, dün saat 21.30 sıralarında yaşamını yitirdi. 

Özkan'a yapılan corona virüs testinin negatif çıktığı öğrenildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.