POZANTI’DA PARKLAR ÇOCUKLAR İÇİN DEZENFEKTE EDİLDİ

GÜNDEM 15.05.2020 - 12:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1620+ kez okundu.
 

POZANTI’DA PARKLAR ÇOCUKLAR İÇİN DEZENFEKTE EDİLDİ

Pozantı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çocuk oyun parklarında bulunan oyuncakları özel dezenfektanlarla yıkadı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen çocuklara haftada bir gün izin verilmesi sonrası Pozantı Belediyesi harekete geçti. Sokağa çıkmalarına izin verilen 0-14 yaş grubu çocukların kendilerine oyun alanı olarak parkları seçmeleri üzerine belediye ekipleri, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın özel talimatı doğrultusunda kent merkezindeki çocuk parklarını baştan aşağı dezenfekte etti. Periyodik temizlik çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışan Pozantı Belediyesi temizlik ekipleri, gece-gündüz demeden çalışarak koronavirüs salgınına karşı tertemiz bir Pozantı için mücadele veriyor. Halkın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için bir dizi çalışma yapıyor. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından sık sık dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak koronavirüs salgını sebebiyle başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları, insan ve doğaya herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel dezenfektanlarla yıkandı.

Pozantı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki çocuk oyun parklarında bulunan oyuncakları özel dezenfektanlarla yıkadı.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması getirilen çocuklara haftada bir gün izin verilmesi sonrası Pozantı Belediyesi harekete geçti. Sokağa çıkmalarına izin verilen 0-14 yaş grubu çocukların kendilerine oyun alanı olarak parkları seçmeleri üzerine belediye ekipleri, Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın özel talimatı doğrultusunda kent merkezindeki çocuk parklarını baştan aşağı dezenfekte etti.

Periyodik temizlik çalışmaları kapsamında koordineli bir şekilde çalışan Pozantı Belediyesi temizlik ekipleri, gece-gündüz demeden çalışarak koronavirüs salgınına karşı tertemiz bir Pozantı için mücadele veriyor. Halkın yaşam alanlarında kirliliğin en aza indirilmesi konusunda hassasiyetle çalışmalarını sürdüren ekipler, çocukların vazgeçilmezi parkların daha hijyenik olması için bir dizi çalışma yapıyor. Hastalık bulaşma riskinin yüksek olduğu çocuk parkları ve park içerisindeki oyuncaklar, ekipler tarafından sık sık dezenfekte ediliyor. Rutin temizlik çalışmalarına ilave olarak koronavirüs salgını sebebiyle başlatılan detaylı hijyenik temizlik çalışmasında, ilçedeki çocuk parklarındaki oyun grupları, insan ve doğaya herhangi bir olumsuz etkisi olmayan özel dezenfektanlarla yıkandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.