SIFIR BİR FİLMİ’NİN ÖZEL GÖSTERİMİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİ İLE BİRLİKTE YAPILDI

GÜNDEM 13.01.2020 - 15:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1925+ kez okundu.
 

SIFIR BİR FİLMİ’NİN ÖZEL GÖSTERİMİ M1 ADANA AVM’DE SEYİRCİ İLE BİRLİKTE YAPILDI

M1 Adana AVM’de gerçekleşen filmin özel gösterimine film ekibi, çok sayıda sinemasever katıldı. M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Cinemaximum’da gerçekleşen özel gösterim filmlere, oyuncuların ve yaratıcı film ekibinin katılımı ile Adanalıları sanat dünyası’nın yıldızları ile buluşturmaya devam ediyor. 2020 Yılının ilk  özel gösterim filmini ‘’Sıfır Bir’’ film ekibi ile gerekleştirildi. Kurulan özel platformda konuşan filmin baş rol oyuncuları Savaş Satış, Onur Akbay ve geri kalan film ekibi yönetmen  Kadri Beran Taşkın ile birlikte seyirci karşısına çıktı. Film ekibi, Adanalıların yoğun katılım gerçekleştirdiği filmin özel gösteriminde kadına şiddete karşı dikkat çektiler. Başlatmış oldukları ‘’Herkes sussa biz susmak’’ kampanyası’na Adanalıların desteğini de aldılar. Yakalarına takmış olduğu mavi kurdeleler ile birlikte  , seyircilerin söylemleri ile  ‘’Herkes sussa biz susmak ‘’ diyerek filmde yer verdikleri kadına şiddet temasına dikkat çektiler. Filmi seyirciler ile birlikte izleyen film ekibi, internet üzerinde başlamış oldukları projelerini beyaz perdeye taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Desteklerinden ötürü tüm Adanalılara ve projenin yapımında yer alan herkese teşekkür ettiler. Film sonrasında seyirciler ile birlikte fotoğraf çekilen film ekibi herkesi beyaz perdede filmi izlemeye davet etti.  

M1 Adana AVM’de gerçekleşen filmin özel gösterimine film ekibi, çok sayıda sinemasever katıldı.

M1 Adana Avm, Adana’da sanat ve eğlencenin merkezi olmayı sürdürüyor. Cinemaximum’da gerçekleşen özel gösterim filmlere, oyuncuların ve yaratıcı film ekibinin katılımı ile Adanalıları sanat dünyası’nın yıldızları ile buluşturmaya devam ediyor. 2020 Yılının ilk  özel gösterim filmini ‘’Sıfır Bir’’ film ekibi ile gerekleştirildi. Kurulan özel platformda konuşan filmin baş rol oyuncuları Savaş Satış, Onur Akbay ve geri kalan film ekibi yönetmen  Kadri Beran Taşkın ile birlikte seyirci karşısına çıktı. Film ekibi, Adanalıların yoğun katılım gerçekleştirdiği filmin özel gösteriminde kadına şiddete karşı dikkat çektiler. Başlatmış oldukları ‘’Herkes sussa biz susmak’’ kampanyası’na Adanalıların desteğini de aldılar.

Yakalarına takmış olduğu mavi kurdeleler ile birlikte  , seyircilerin söylemleri ile  ‘’Herkes sussa biz susmak ‘’ diyerek filmde yer verdikleri kadına şiddet temasına dikkat çektiler. Filmi seyirciler ile birlikte izleyen film ekibi, internet üzerinde başlamış oldukları projelerini beyaz perdeye taşımanın mutluluğunu yaşadıklarını söylediler. Desteklerinden ötürü tüm Adanalılara ve projenin yapımında yer alan herkese teşekkür ettiler. Film sonrasında seyirciler ile birlikte fotoğraf çekilen film ekibi herkesi beyaz perdede filmi izlemeye davet etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.