Sağlık İl Müdürü Nacar oldu

GÜNDEM 14.08.2020 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2559+ kez okundu.
 

Sağlık İl Müdürü Nacar oldu

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Nacar atandı.İl Sağlık Müdürlüğü’nü 8 yıldır Dr. Ahmet Özer sürdürüyordu.
Nacar, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanlığı bulunan Nacar, Dörtyol Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimliği, Dörtyol Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi Sorumlu Hekimliği, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi Asistanlığı, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Kliniği ve Ameliyathane İdari Sorumluluğu görevlerinde de bulundu.   Nacar’ın 17 Ağustos Pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.
Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne Seyhan Devlet Hastanesi Başhekimi Halil Nacar atandı.İl Sağlık Müdürlüğü’nü 8 yıldır Dr. Ahmet Özer sürdürüyordu.

Nacar, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi ve Reanimasyon Uzmanlığı bulunan Nacar, Dörtyol Devlet Hastanesi Acil Servis Hekimliği, Dörtyol Devlet Hastanesi Diyaliz Merkezi Sorumlu Hekimliği, Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Anestezi Asistanlığı, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anestezi Kliniği ve Ameliyathane İdari Sorumluluğu görevlerinde de bulundu.

 

Nacar’ın 17 Ağustos Pazartesi günü görevine başlaması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.