Sağlıklarına kavuştu, Aktif Yaşam Kulübü açtılar

GÜNDEM 04.02.2020 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2263+ kez okundu.
 

Sağlıklarına kavuştu, Aktif Yaşam Kulübü açtılar

  ESRA KİLİK / EGEMEN  Adana’da, biri kiloları diğeri yüksek tansiyon ve migrenden başı dertte olan karı-koca Sağlıklı Yaşam Kulübü ile sağlıklarına kavuşunca, bunu iş fırsatına dönüştürdü.   İçgiyim mağaza müdürü Şerife Gül’ün fazla kilolarından, eşi tekstil sektöründe çalışan Etem Gül’ün ise migren ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarından dolayı sıkıntıları vardı. Karı-koca birlikte sorunlarından dolayı Sağlıklı Yaşam Kulübü’ne üye oldu. 7 ay içinde Şerife Gül, sağlıklı şekilde kilo verdi, Etem Gül ise hastalıklarından ilaç kullanmadan kurtulmayı başardı.  Sağlıklı Yaşam Kulübü’nün kendilerinde ortaya çıkardığı farkındalığı gören karı-koca, Aktif Yaşam Kulübü açtı. Şerife Gül, sağlık sorunlarının ortadan kalmasına yardımcı olan sağlıklı yaşam kulüplerinin toplumda önemli bir iş yaptığını anlatarak, “Biz de daha sağlıklı yaşayan bir toplum oluşmasına katkı sunmak istiyoruz” dedi.  Gül çifti, bu işi yapmak için eğitim alarak teste tabi tutulduklarına dikkat çekerek, Gül Aktif Yaşam Kulübü’nde yaşam koçluğu, psikolojik danışmanlık,  cilt bakımı, sağlıklı beslenme ile kilo kontrolü hizmeti verdiklerini söyledi. Aktif Yaşam Kulübü’nde eğlenceli aktiviteler, ayda bir kez üyeler ve misafirlerle birlikte motivasyon amaçlı eğlenceler düzenleniyor.

 


ESRA KİLİK / EGEMEN 
Adana’da, biri kiloları diğeri yüksek tansiyon ve migrenden başı dertte olan karı-koca Sağlıklı Yaşam Kulübü ile sağlıklarına kavuşunca, bunu iş fırsatına dönüştürdü.  
İçgiyim mağaza müdürü Şerife Gül’ün fazla kilolarından, eşi tekstil sektöründe çalışan Etem Gül’ün ise migren ve yüksek tansiyon rahatsızlıklarından dolayı sıkıntıları vardı. Karı-koca birlikte sorunlarından dolayı Sağlıklı Yaşam Kulübü’ne üye oldu. 7 ay içinde Şerife Gül, sağlıklı şekilde kilo verdi, Etem Gül ise hastalıklarından ilaç kullanmadan kurtulmayı başardı. 
Sağlıklı Yaşam Kulübü’nün kendilerinde ortaya çıkardığı farkındalığı gören karı-koca, Aktif Yaşam Kulübü açtı. Şerife Gül, sağlık sorunlarının ortadan kalmasına yardımcı olan sağlıklı yaşam kulüplerinin toplumda önemli bir iş yaptığını anlatarak, “Biz de daha sağlıklı yaşayan bir toplum oluşmasına katkı sunmak istiyoruz” dedi. 
Gül çifti, bu işi yapmak için eğitim alarak teste tabi tutulduklarına dikkat çekerek, Gül Aktif Yaşam Kulübü’nde yaşam koçluğu, psikolojik danışmanlık,  cilt bakımı, sağlıklı beslenme ile kilo kontrolü hizmeti verdiklerini söyledi. Aktif Yaşam Kulübü’nde eğlenceli aktiviteler, ayda bir kez üyeler ve misafirlerle birlikte motivasyon amaçlı eğlenceler düzenleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.