SARIÇAM’I ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK

GÜNDEM 11.12.2018 - 16:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2391+ kez okundu.
 

SARIÇAM’I ALACAĞIZ BAŞKA YOLU YOK

İYİ Parti Sarıçam belediye meclis üyesi aday adayı, İşkadını Cankoy:
  İşkadını Dilek Cankoy, kadınların siyasette daha fazla yer alması ve karar verme mekanizmalarında etkin rol oynaması için İYİ Parti’nin bu konuda pozitif ayrımcılığın yapıldığı en güvenilir siyasi parti olduğunu söyledi. Cankoy, “Herkes emin olsun ki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sarıçam’ı alacağız başka yolu yok. Türkiye iyi olacak. Adana iyi olacak ve tabi ki Sarıçam en iyisi olacak” dedi. Cankoy, İYİ Parti’den Sarıçam belediye meclis üyesi aday adaylığını açıkladı. Cankoy, düzenlediği toplantıda kurucusu ve genel başkanı kadın olan İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu güne kadar üyesi olmaktan gurur duyduğunu bildirdi. Kadınların siyasette daha fazla yer alması ve karar verme süreçlerinde etkin olmaları konusuna hassasiyetle yaklaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana milletvekilleri İsmail Koncuk  ve Mehmet Metanet Çulhaoğlu, ilçe başkanımız Ahmet Köse’ ye teşekkür eden Cankoy, “43 yaşındayım, inşaat ve tekstil sektöründe hizmet veriyorum, 2 kız çocuğu annesiyim. Ticari faaliyetlerimi Sarıçam’da sürdürüyorum. Neden Sarıçam sorusuna açık yüreklilikle cevap vermek isterim ki: Sarıçam beni bağrına bastı.” Sarıçam halkının kendisine duyduğu güvenin karşılığını vermek için çabaladığını dile getiren Cankoy, bunun için yerel yönetimde görev almak istediğini bildirdi. Cankoy, şöyle devam etti: “Toplumun en küçük bütünü olan ailenin fedakar kadınlarına, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, yarınlarını güven ve huzurlu bir şekilde inşa etmek zorunda olduğumuz çocuklarımıza hassasiyetimin bilinmesini ve bu ferasetle talip olduğum göreve seçilmem halinde partimi en iyi şekilde temsil edeceğimi beyan ederim. Şimdi birlik olma zamanı şimdi iyi olma zamanı. Herkes emin olsun ki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sarıçam’ı alacağız başka yolu yok. Türkiye iyi olacak. Adana iyi olacak ve tabi ki Sarıçam en iyisi olacak.” Toplantıya, İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse, il ve ilçe teşkilatları yönetici ve üyeleri, belediye başkan ve meclis üyeleri aday  adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kadın denekleri başkan ve üyeleri, muhtarlar katıldı.
İYİ Parti Sarıçam belediye meclis üyesi aday adayı, İşkadını Cankoy:

 

İşkadını Dilek Cankoy, kadınların siyasette daha fazla yer alması ve karar verme mekanizmalarında etkin rol oynaması için İYİ Parti’nin bu konuda pozitif ayrımcılığın yapıldığı en güvenilir siyasi parti olduğunu söyledi. Cankoy, “Herkes emin olsun ki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sarıçam’ı alacağız başka yolu yok. Türkiye iyi olacak. Adana iyi olacak ve tabi ki Sarıçam en iyisi olacak” dedi.

Cankoy, İYİ Parti’den Sarıçam belediye meclis üyesi aday adaylığını açıkladı. Cankoy, düzenlediği toplantıda kurucusu ve genel başkanı kadın olan İYİ Parti’nin kurulduğu günden bu güne kadar üyesi olmaktan gurur duyduğunu bildirdi. Kadınların siyasette daha fazla yer alması ve karar verme süreçlerinde etkin olmaları konusuna hassasiyetle yaklaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana milletvekilleri İsmail Koncuk  ve Mehmet Metanet Çulhaoğlu, ilçe başkanımız Ahmet Köse’ ye teşekkür eden Cankoy, “43 yaşındayım, inşaat ve tekstil sektöründe hizmet veriyorum, 2 kız çocuğu annesiyim. Ticari faaliyetlerimi Sarıçam’da sürdürüyorum. Neden Sarıçam sorusuna açık yüreklilikle cevap vermek isterim ki: Sarıçam beni bağrına bastı.”

Sarıçam halkının kendisine duyduğu güvenin karşılığını vermek için çabaladığını dile getiren Cankoy, bunun için yerel yönetimde görev almak istediğini bildirdi. Cankoy, şöyle devam etti: “Toplumun en küçük bütünü olan ailenin fedakar kadınlarına, geleceğimizin teminatı olan gençlerimize, yarınlarını güven ve huzurlu bir şekilde inşa etmek zorunda olduğumuz çocuklarımıza hassasiyetimin bilinmesini ve bu ferasetle talip olduğum göreve seçilmem halinde partimi en iyi şekilde temsil edeceğimi beyan ederim. Şimdi birlik olma zamanı şimdi iyi olma zamanı. Herkes emin olsun ki 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Sarıçam’ı alacağız başka yolu yok. Türkiye iyi olacak. Adana iyi olacak ve tabi ki Sarıçam en iyisi olacak.”

Toplantıya, İYİ Parti Sarıçam İlçe Başkanı Ahmet Köse, il ve ilçe teşkilatları yönetici ve üyeleri, belediye başkan ve meclis üyeleri aday  adayları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kadın denekleri başkan ve üyeleri, muhtarlar katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.