SEVGİ EVLERİ MÜDÜRÜ FATİH ATAŞLI’DAN ASKON’A İADEYİ ZİYARET

05.10.2019 - 14:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2148+ kez okundu.
 

SEVGİ EVLERİ MÜDÜRÜ FATİH ATAŞLI’DAN ASKON’A İADEYİ ZİYARET

  Adana Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı, Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine iadeyi ziyarette bulundu. Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı’nın yapmış olduğu ziyarette ASKON Yönetim Kurulu Üyesi Abdulvahab Bilge, Bekir Aydemir ve İsa Topal’da hazır bulundu. ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ziyaret esnasında önemli mesajlar verdi. Günümüzde ailelerin giderek küçülmesi "Çekirdek aile" olarak tarif edilir hale gelmiş olması kimseli kimsesizlerin hızla artmasına yol açmıştır. Anna-baba ve çocuklardan oluşan çekirdek ailenin genellikle büyük anne ve büyük babalarla da bağları kopmuştur. Aileyi oluşturan sadece anne ve babanın evliliğidir. Bu evlilik herhangi bir sebeple yıkıldığında çocuklar ortada yapayalnız kalmaktadır. Halbuki eskiden büyük aile esası geçerli iken anne babanın ayrılması ya da anne veya babadan birinin ölümü halinde çocuk ortada tek başına kalmıyor, büyükanne ve büyükbabalar o çocuklara yalnızlıklarını htirmiyorlardı. Bu bakımdan modern hayat tarzı sonucu küçülen aileler ve neticede milyonlarla ifade edilebilen kimseli kimsesizler üretti. Bir bakıma çağdaşlığın bir ürünü olarak ortaya çıktı bu kimseli kimsesizler. Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı, Sevgi evlerinde kalan çocuklar için yeni projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

 

Adana Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı, Anadolu Aslanları İş adamları Derneği (ASKON) Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine iadeyi ziyarette bulundu.

Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı’nın yapmış olduğu ziyarette ASKON Yönetim Kurulu Üyesi Abdulvahab Bilge, Bekir Aydemir ve İsa Topal’da hazır bulundu.

ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, ziyaret esnasında önemli mesajlar verdi. Günümüzde ailelerin giderek küçülmesi "Çekirdek aile" olarak tarif edilir hale gelmiş olması kimseli kimsesizlerin hızla artmasına yol açmıştır. Anna-baba ve çocuklardan oluşan çekirdek ailenin genellikle büyük anne ve büyük babalarla da bağları kopmuştur. Aileyi oluşturan sadece anne ve babanın evliliğidir. Bu evlilik herhangi bir sebeple yıkıldığında çocuklar ortada yapayalnız kalmaktadır. Halbuki eskiden büyük aile esası geçerli iken anne babanın ayrılması ya da anne veya babadan birinin ölümü halinde çocuk ortada tek başına kalmıyor, büyükanne ve büyükbabalar o çocuklara yalnızlıklarını htirmiyorlardı. Bu bakımdan modern hayat tarzı sonucu küçülen aileler ve neticede milyonlarla ifade edilebilen kimseli kimsesizler üretti. Bir bakıma çağdaşlığın bir ürünü olarak ortaya çıktı bu kimseli kimsesizler.

Askon Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Sevgi Evleri Müdürü Fatih Ataşlı, Sevgi evlerinde kalan çocuklar için yeni projelerle ilgili istişarelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.