"ŞİDDETTEN UZAK BARIŞÇIL VE ADİL BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ"

SİYASET 23.04.2024 - 15:43, Güncelleme: 23.04.2024 - 15:43 1227 kez okundu.
 

"ŞİDDETTEN UZAK BARIŞÇIL VE ADİL BİR YÖNETİM SERGİLEYECEĞİZ"

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin: Barışçıl ve Adil Bir Yönetim İçin Taahhüt
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, görev süresi boyunca şiddetten ve çatışmadan uzak, barışçıl ve adil bir yönetim sergileyeceğini belirterek, haklara saygının her şeyin üstünde tutulacağını vurguladı. Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü'nün tutuklanmasıyla ilgili üzüntüsünü dile getiren Tekin, gerekli adımların titizlikle atılacağını söyledi. Tekin'in yaptığı açıklamada, yerel yönetim kurumlarının kamu hizmeti veren, yasalara bağlı kuruluşlar olduğunu ve görev üstlenenlerin etik davranış ilkelerine uymakla yükümlü olduğunu belirtti. Ayrıca, hukukun üstünlüğünü, dürüstlüğü, ve hakkaniyeti içselleştirmiş, halka karşı sorumluluk duygusu yüksek kişilerin görev alması gerektiğini vurguladı. "HALKLARA SAYGIYI HERŞEYİN ÜZERİNDE TUTACAĞIZ" Seyhan Belediye Başkanı, son günlerde yaşanan üzücü olayların, bu ilkelerin ne kadar önemli olduğunu hatırlattığını dile getirdi. Temizlik İşleri Müdürü'nün tutuklanmasıyla ilgili olayları büyük bir üzüntüyle karşıladığını ifade eden Tekin, bu konuda gerekli adımların titizlikle atılacağını belirtti. Tekin, siyasi anlayışının temelini şiddetten ve çatışmadan uzak, barışçıl ve adil bir yönetim oluşturduğunu ifade ederek, görev süresi boyunca bu ilkeleri her zaman koruyacağını ve haklara saygıyı her şeyin üstünde tutacağını taahhüt etti. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve çalışma arkadaşları, gösterilen güvene layık olmak ve daha iyi bir gelecek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.
Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin: Barışçıl ve Adil Bir Yönetim İçin Taahhüt

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, görev süresi boyunca şiddetten ve çatışmadan uzak, barışçıl ve adil bir yönetim sergileyeceğini belirterek, haklara saygının her şeyin üstünde tutulacağını vurguladı. Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü'nün tutuklanmasıyla ilgili üzüntüsünü dile getiren Tekin, gerekli adımların titizlikle atılacağını söyledi. Tekin'in yaptığı açıklamada, yerel yönetim kurumlarının kamu hizmeti veren, yasalara bağlı kuruluşlar olduğunu ve görev üstlenenlerin etik davranış ilkelerine uymakla yükümlü olduğunu belirtti. Ayrıca, hukukun üstünlüğünü, dürüstlüğü, ve hakkaniyeti içselleştirmiş, halka karşı sorumluluk duygusu yüksek kişilerin görev alması gerektiğini vurguladı.

"HALKLARA SAYGIYI HERŞEYİN ÜZERİNDE TUTACAĞIZ"

Seyhan Belediye Başkanı, son günlerde yaşanan üzücü olayların, bu ilkelerin ne kadar önemli olduğunu hatırlattığını dile getirdi. Temizlik İşleri Müdürü'nün tutuklanmasıyla ilgili olayları büyük bir üzüntüyle karşıladığını ifade eden Tekin, bu konuda gerekli adımların titizlikle atılacağını belirtti. Tekin, siyasi anlayışının temelini şiddetten ve çatışmadan uzak, barışçıl ve adil bir yönetim oluşturduğunu ifade ederek, görev süresi boyunca bu ilkeleri her zaman koruyacağını ve haklara saygıyı her şeyin üstünde tutacağını taahhüt etti. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin ve çalışma arkadaşları, gösterilen güvene layık olmak ve daha iyi bir gelecek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.