Sokak ortasında kadına şiddet!

GÜNDEM 09.01.2020 - 15:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1562+ kez okundu.
 

Sokak ortasında kadına şiddet!

  Adana’da, iki kadın kentin en işlek noktasında saldırıya uğradı. Sokak ortasında kadınlara saldıran kişiyi tesadüfen olay yerinde bulunan trafik polisleri gözaltına aldı. TEKMELİ YUMRUKLU SALDIRI Olay, saat 11.00 sıralarında İnönü Parkı karşısındaki Teknosa önünde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, iki kadınla tartıştı. Bir araç içinde oturan kişiye, kadınlardan biri, “Çocuklarımı bırak” diye bağırdı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen kişi, iki kadına tekme ve yumrukla saldırdı. TEHDİT VE HAKARETLERE DEVAM ETTİ Kadınlardan biri aldığı darbe üzerine yere düştü. Gözyaşlarına boğulan kadını vatandaşlar sakinleştirdi. Bu sırada, İnönü Parkı yanında bulunan trafik polisleri kadınlara saldıran adamı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Gözaltına alınan adam polislerin yanında hakaret ve tehditlerini sürdürmeye devam etti.

 

Adana’da, iki kadın kentin en işlek noktasında saldırıya uğradı. Sokak ortasında kadınlara saldıran kişiyi tesadüfen olay yerinde bulunan trafik polisleri gözaltına aldı.

TEKMELİ YUMRUKLU SALDIRI

Olay, saat 11.00 sıralarında İnönü Parkı karşısındaki Teknosa önünde meydana geldi. İsmi öğrenilemeyen bir kişi, iki kadınla tartıştı. Bir araç içinde oturan kişiye, kadınlardan biri, “Çocuklarımı bırak” diye bağırdı. Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen kişi, iki kadına tekme ve yumrukla saldırdı.

TEHDİT VE HAKARETLERE DEVAM ETTİ

Kadınlardan biri aldığı darbe üzerine yere düştü. Gözyaşlarına boğulan kadını vatandaşlar sakinleştirdi. Bu sırada, İnönü Parkı yanında bulunan trafik polisleri kadınlara saldıran adamı etkisiz hale getirip gözaltına aldı. Gözaltına alınan adam polislerin yanında hakaret ve tehditlerini sürdürmeye devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.