Sosyolog Bozdoğanoğlu: "Mutlu kadın mutlu aileler ve mutlu bir toplum için şiddetten kaçının"

GÜNDEM 20.07.2018 - 09:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1804+ kez okundu.
 

Sosyolog Bozdoğanoğlu: "Mutlu kadın mutlu aileler ve mutlu bir toplum için şiddetten kaçının"

- Sosyolog  Bozdoğanoğlu: "Mutlu kadın mutlu aileler ve mutlu bir toplum için şiddetten kaçının" Aile ve Toplum Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri" verildi. Menderes spor salonu toplantı salonunda gerçekleştirilen  Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünde görevli Sosyolog  Elif Bozdoğanoğlu tarafından İl Müdürlüğü çalışanlarına eğitim semineri verildi. Aile ve Toplum Hizmetleri İl Müdürlüğünde görevli Sosyolog Elif Bozdoğanoğlu tarafından Seminerde Mutlu Kadın, Mutlu Aileler ve Mutlu bir Toplum için şiddetten kaçınılmanın önemi anlatıldı. Kadına yönelik şiddetle mücadelenin Şiddetin tanımı ve çeşitleri, ülkemizden ve dünyadan şiddet istatistikleri, kadına yönelik şiddetin çocuklar ve yetişkinler üzerindeki etkileri ve sonuçları, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemi, kadına yönelik şiddetin Türk Ceza Kanunu, İş Kanunu ve Türk Medeni Kanunu'ndaki yeri, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Kanunu, tedbir kararları ve süreçleri, kadınlara yönelik şiddetle mücadelede kurumsal mekanizmalar ve kadınlara karşı şiddetle mücadelede bireysel olarak yapılabilecekler konularında bilgiler verildi. Sunumların ardından katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla seminer son buldu. Düzenlenen eğitim seminerine; Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Lavkor ve personeller katıldı.

- Sosyolog  Bozdoğanoğlu: "Mutlu kadın mutlu aileler ve mutlu bir toplum için şiddetten kaçının"

Aile ve Toplum Hizmetleri İl Müdürlüğü'ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Personeline "Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitim Semineri" verildi.

Menderes spor salonu toplantı salonunda gerçekleştirilen  Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğünde görevli Sosyolog  Elif Bozdoğanoğlu tarafından İl Müdürlüğü çalışanlarına eğitim semineri verildi.

Aile ve Toplum Hizmetleri İl Müdürlüğünde görevli Sosyolog Elif Bozdoğanoğlu tarafından Seminerde Mutlu Kadın, Mutlu Aileler ve Mutlu bir Toplum için şiddetten kaçınılmanın önemi anlatıldı. Kadına yönelik şiddetle mücadelenin Şiddetin tanımı ve çeşitleri, ülkemizden ve dünyadan şiddet istatistikleri, kadına yönelik şiddetin çocuklar ve yetişkinler üzerindeki etkileri ve sonuçları, kadına yönelik şiddetle mücadelenin önemi, kadına yönelik şiddetin Türk Ceza Kanunu, İş Kanunu ve Türk Medeni Kanunu'ndaki yeri, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Kanunu, tedbir kararları ve süreçleri, kadınlara yönelik şiddetle mücadelede kurumsal mekanizmalar ve kadınlara karşı şiddetle mücadelede bireysel olarak yapılabilecekler konularında bilgiler verildi.

Sunumların ardından katılımcılardan gelen soruların cevaplanmasıyla seminer son buldu.

Düzenlenen eğitim seminerine; Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Mustafa Lavkor ve personeller katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.