SÖZÜTEK VE ESNAFLAR, MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN HATAY'DA BULUŞTU…

GÜNDEM 17.03.2018 - 06:00, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1213+ kez okundu.
 

SÖZÜTEK VE ESNAFLAR, MEHMETÇİĞE DESTEK İÇİN HATAY'DA BULUŞTU…

    GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI'NIN HİMAYESİNDE, TESK VE TESKOMB'NİN DESTEĞİYLE AFRİN'DA BAŞARIYLA SÜRDÜRÜLEN ZEYTİNDALI HAREKATI'NA DESTEK İÇİN HATAY'DA YAPILAN "MEHMETÇİK NEREDE, ESNAF ORADA" TOPLANTISINA ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE ÇOK SAYIDA ESNAF ODASI VE KOOPERATİF BAŞKANI DA KATILARAK, SINIRDAKİ MEHMETÇİĞİMİZE ERZAK GÖTÜRÜP, DUA EDEREK, SLOGANLAR EŞLİĞİNDE MORAL VERDİLER.   ADANA - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nin himayesinde, TESK ve TESKOMB'nin desteğiyle Afrin'nde başarıyla yürütülen Zeytindalı Harekatı'na destek amacıyla Hatay'da "Mehmetçik Nerede, Esnaf Orada" sloganıyla gerçekleştirilen sınır ziyareti ve esnaf  toplantısı büyük ilgi gördü.   Kampanyaya destek amacıyla Adana'dan Birlik Başkanı Nihat Sözütek başkanlığında konvoy halinde hareket eden  yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı ile esnaflar da, Reyhanlı üzerinden Cilvegözü Sınır Kapısı'na kadar giderek Mehmetçiklerimize dualar ve sloganlar eşliğinde moral ve erzak desteği vererek Hatay'a geçti. Hatay Ottoman Hotel'de Bakan Bülent Tüfenkçi başkanlığında, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Ak Parti Yozgan Milletvekili ve TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen Birlik ve Esnaf ile Kooperatif Başkanları'nın katıldığı birlik ve beraberlik ruhuyla gerçekleştirilen toplantıda ordumuza tam destek  sözü verilerek, büyük coşku yaşandı.   Toplantıda, Bakan Tüfenkçi'ye esnaflara verilecek krediler ve faizler konusunda da sorular yönelterek olumlu cevaplar alan Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Bakanlık tarafından Adana'da krediler konusunda bir toplantı yapılması konusunda da söz aldı.  Sözütek, esnafa ilgi ve desteklerinden dolayı Bakan Tüfenkçi'ye teşekkür ederken, TESK Genel Başkanı Palandöken ve TESKOMB Genel Başkanı Akgül ile de görüşerek, esnaf ve sanatkarların sorunları ve kredi ihtiyaçları konusunda bilgilendirmede bulundu.   Sözütek, Sınırlarımızı terör gruplarından arındırmak amacıyla  başlatılan Zeytindalı Harekatı'na tam destek veriyoruz. Mehmetçiğimize verdiğimiz desteği dosta düşmana göstermek amacıyla da sınıra kadar geldik, bu toplantıya da katıldık. Allah, şanlı ordumuza, kahraman askerlerimize ve polisimize güç ve kuvvet versin. Cenab-ı Allah tüm ordumuzu ve polisimizi korusun,yar ve yardımcıları olsun. Hainleri de kahreylesin"dedi.   "  

 

 

GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI'NIN HİMAYESİNDE, TESK VE TESKOMB'NİN DESTEĞİYLE AFRİN'DA BAŞARIYLA SÜRDÜRÜLEN ZEYTİNDALI HAREKATI'NA DESTEK İÇİN HATAY'DA YAPILAN "MEHMETÇİK NEREDE, ESNAF ORADA" TOPLANTISINA ADANA ESOB BAŞKANI NİHAT SÖZÜTEK, YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE ÇOK SAYIDA ESNAF ODASI VE KOOPERATİF BAŞKANI DA KATILARAK, SINIRDAKİ MEHMETÇİĞİMİZE ERZAK GÖTÜRÜP, DUA EDEREK, SLOGANLAR EŞLİĞİNDE MORAL VERDİLER.

 

ADANA - Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nin himayesinde, TESK ve TESKOMB'nin desteğiyle Afrin'nde başarıyla yürütülen Zeytindalı Harekatı'na destek amacıyla Hatay'da "Mehmetçik Nerede, Esnaf Orada" sloganıyla gerçekleştirilen sınır ziyareti ve esnaf  toplantısı büyük ilgi gördü.

 

Kampanyaya destek amacıyla Adana'dan Birlik Başkanı Nihat Sözütek başkanlığında konvoy halinde hareket eden  yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf odası ve kooperatif başkanı ile esnaflar da, Reyhanlı üzerinden Cilvegözü Sınır Kapısı'na kadar giderek Mehmetçiklerimize dualar ve sloganlar eşliğinde moral ve erzak desteği vererek Hatay'a geçti. Hatay Ottoman Hotel'de Bakan Bülent Tüfenkçi başkanlığında, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve Ak Parti Yozgan Milletvekili ve TESKOMB Başkanı Abdulkadir Akgül ile Türkiye'nin dört bir yanından gelen Birlik ve Esnaf ile Kooperatif Başkanları'nın katıldığı birlik ve beraberlik ruhuyla gerçekleştirilen toplantıda ordumuza tam destek  sözü verilerek, büyük coşku yaşandı.

 

Toplantıda, Bakan Tüfenkçi'ye esnaflara verilecek krediler ve faizler konusunda da sorular yönelterek olumlu cevaplar alan Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, Bakanlık tarafından Adana'da krediler konusunda bir toplantı yapılması konusunda da söz aldı.  Sözütek, esnafa ilgi ve desteklerinden dolayı Bakan Tüfenkçi'ye teşekkür ederken, TESK Genel Başkanı Palandöken ve TESKOMB Genel Başkanı Akgül ile de görüşerek, esnaf ve sanatkarların sorunları ve kredi ihtiyaçları konusunda bilgilendirmede bulundu.

 

Sözütek, Sınırlarımızı terör gruplarından arındırmak amacıyla  başlatılan Zeytindalı Harekatı'na tam destek veriyoruz. Mehmetçiğimize verdiğimiz desteği dosta düşmana göstermek amacıyla da sınıra kadar geldik, bu toplantıya da katıldık. Allah, şanlı ordumuza, kahraman askerlerimize ve polisimize güç ve kuvvet versin. Cenab-ı Allah tüm ordumuzu ve polisimizi korusun,yar ve yardımcıları olsun. Hainleri de kahreylesin"dedi.

 

"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.