TİYARTO KEYFİ M1’DE

GÜNDEM 20.06.2019 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2440+ kez okundu.
 

TİYARTO KEYFİ M1’DE

    M1 Adana Sahne’de gerçekleşen etkinlikte minikler aileleri ile birlikte Sevimli Dostları canlı izlediler. M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgemizdeki çocukların ve ailelerinin sosyal yaşamına bu hafta sonu da renk katmaya devam ediyor.   Eğitici, öğretici şarkıları ve eğlenceli maceralarıyla her zaman iyiyi ve doğruyu öğreten, kendi alanında Youtube’da çocukların en çok izlediği kahramanlar olan ve Türkiye’nin alanında  popüler çocuk gösterisi olan  ‘’Sevimli Dostlar’’ , M1 Adana Alışveriş Merkezi Sahne’de BKM Mutfak organizasyonu ile seyircisi ile buluştu. Yoğun kalabalığın yaşandığı organizasyonda aileler çocukları ile birlikte hafta sonu ve karne sevincini M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde yaşadılar.   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz: “M1 Adana AVM , Adana’da 20 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi konumunda. Sektöründe yeniliklerin öncüsü olan M1; yine alanında ilk olan bir projeyi Adanalılar ile buluşturdu. Bu etkinlik ile çocuklarımızın aileleri ile birlikte eğlenceli, bir ortam yakalaması hedefimiz. 2018-2019 öğretim yılının sonuna gelmişken çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesini sağlamak için Müzikli Çocuk Tiyatrosu etkinliğini düzenledik. Tiyatro aktivitesine katılan  tüm konuklarımıza  teşekkür ederiz .” dedi.

 

 

M1 Adana Sahne’de gerçekleşen etkinlikte minikler aileleri ile birlikte Sevimli Dostları canlı izlediler.

M1 Adana AVM, dünden bugüne hayata geçirdiği sayısız organizasyon ve etkinlikle bölgemizdeki çocukların ve ailelerinin sosyal yaşamına bu hafta sonu da renk katmaya devam ediyor.   Eğitici, öğretici şarkıları ve eğlenceli maceralarıyla her zaman iyiyi ve doğruyu öğreten, kendi alanında Youtube’da çocukların en çok izlediği kahramanlar olan ve Türkiye’nin alanında  popüler çocuk gösterisi olan  ‘’Sevimli Dostlar’’ , M1 Adana Alışveriş Merkezi Sahne’de BKM Mutfak organizasyonu ile seyircisi ile buluştu. Yoğun kalabalığın yaşandığı organizasyonda aileler çocukları ile birlikte hafta sonu ve karne sevincini M1 Adana Alışveriş Merkezi’nde yaşadılar.

 

M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz: “M1 Adana AVM , Adana’da 20 yıllık geçmişe sahip en köklü ve en güvenilir Alışveriş Merkezi konumunda. Sektöründe yeniliklerin öncüsü olan M1; yine alanında ilk olan bir projeyi Adanalılar ile buluşturdu. Bu etkinlik ile çocuklarımızın aileleri ile birlikte eğlenceli, bir ortam yakalaması hedefimiz. 2018-2019 öğretim yılının sonuna gelmişken çocuklarımızın gönüllerince eğlenmesini sağlamak için Müzikli Çocuk Tiyatrosu etkinliğini düzenledik. Tiyatro aktivitesine katılan  tüm konuklarımıza  teşekkür ederiz .” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.