TZOB'dan çiftçiler için Kovid-19 çağrısı

EKONOMİ 30.03.2020 - 13:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1739+ kez okundu.
 

TZOB'dan çiftçiler için Kovid-19 çağrısı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele edilen dönemde üretimin aksamaması için çiftçilerin sağlığının güvence altına alınması gerektiğini bildirdi. Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, tüm kesimlere "Evde kal" çağrısı yapılırken çiftçilerin çalışmak zorunda olduğunu belirtti. Çiftçilerin de herkes gibi endişeli olduğunu ancak ülkenin gıda ihtiyacını karşılamak için evlerinden çıkmak, tarlaya gitmek durumunda olduklarına işaret eden Bayraktar, "Salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte gıdaya erişimde sıkıntı yaşamıyorsak çiftçilerimizin gösterdiği fedakarlık sayesindedir. Biz senin için tarladayız sen evde kal Türkiye'm. Üretimin aksamaması için çiftçilerimizin sağlığı güvence altına alınmalı, acil çözüm bekleyen sorunları çözüme kavuşturulmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele edilen dönemde üretimin aksamaması için çiftçilerin sağlığının güvence altına alınması gerektiğini bildirdi.

Bayraktar, yaptığı yazılı açıklamada, tüm kesimlere "Evde kal" çağrısı yapılırken çiftçilerin çalışmak zorunda olduğunu belirtti.

Çiftçilerin de herkes gibi endişeli olduğunu ancak ülkenin gıda ihtiyacını karşılamak için evlerinden çıkmak, tarlaya gitmek durumunda olduklarına işaret eden Bayraktar, "Salgınla mücadele ettiğimiz bu süreçte gıdaya erişimde sıkıntı yaşamıyorsak çiftçilerimizin gösterdiği fedakarlık sayesindedir. Biz senin için tarladayız sen evde kal Türkiye'm. Üretimin aksamaması için çiftçilerimizin sağlığı güvence altına alınmalı, acil çözüm bekleyen sorunları çözüme kavuşturulmalıdır." değerlendirmesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.