Ünlü Youtuber Enes hayranları ile buluştu

19.06.2019 - 14:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2912+ kez okundu.
 

Ünlü Youtuber Enes hayranları ile buluştu

  M1 Adana Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da Enes Batur ve seyircilerini bir araya getirdi. Sanat ve eğlencenin merkezi M1 Adana, sanata verdiği önem ve eğlenceli aktiviteleri ile Adanalıları sanat dünyasının yıldızları ile buluşturmaya devam ediyor. Senaryosunu Murat Özsoy ve Büşra Karahan'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği, ünlü YouTuber Enes Batur'un başrolleri Ömer Başdoğan, Altan Erkekli ve Damla Arslanalp ile paylaştığı "Gerçek Kahraman" sinema filminin gösterimi’nde izleyicileri ve hayranları ile M1 Adana’da buluştu.  M1 Adana AVM Cinemaximum’da film gösterimi öncesi Gerçek Kahraman’ın oyuncu kadrosu ve başrol oyuncusu Enes Batur   seyircilerin yoğun ilgisi ile ağırlandı. Film hakkında bilgilendirme yapan batur, ‘’Bir Adanalı olarak sizlerle birlikte burada olduğum için çok mutluyum. Filmimizi siz değerli izleyicilerimiz ile buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Filmin yapım aşamasından beyaz perde ile buluşana dek çok emek sarf ettik, umarım beğenirsiniz hepinize iyi seyirler dilerim. M1 Adana AVM yönetimine ve Cinemaximum yönetimine de ayrıca bizi ağırladıkları için çok teşekkür ederim ’’ dedi. 7 den 70 e birçok hayranı ile birlikte video çeken Batur sosyal medya paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Gerçek kahraman filminin konusu ise  kısaca şöyle : Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?' filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz.

 

M1 Adana Alışveriş Merkezi Cinemaximum’da Enes Batur ve seyircilerini bir araya getirdi.

Sanat ve eğlencenin merkezi M1 Adana, sanata verdiği önem ve eğlenceli aktiviteleri ile Adanalıları sanat dünyasının yıldızları ile buluşturmaya devam ediyor. Senaryosunu Murat Özsoy ve Büşra Karahan'ın kaleme aldığı, yönetmenliğini Doğa Can Anafarta'nın üstlendiği, ünlü YouTuber Enes Batur'un başrolleri Ömer Başdoğan, Altan Erkekli ve Damla Arslanalp ile paylaştığı "Gerçek Kahraman" sinema filminin gösterimi’nde izleyicileri ve hayranları ile M1 Adana’da buluştu.  M1 Adana AVM Cinemaximum’da film gösterimi öncesi Gerçek Kahraman’ın oyuncu kadrosu ve başrol oyuncusu Enes Batur   seyircilerin yoğun ilgisi ile ağırlandı. Film hakkında bilgilendirme yapan batur, ‘’Bir Adanalı olarak sizlerle birlikte burada olduğum için çok mutluyum. Filmimizi siz değerli izleyicilerimiz ile buluşturmanın heyecanını yaşıyorum. Filmin yapım aşamasından beyaz perde ile buluşana dek çok emek sarf ettik, umarım beğenirsiniz hepinize iyi seyirler dilerim. M1 Adana AVM yönetimine ve Cinemaximum yönetimine de ayrıca bizi ağırladıkları için çok teşekkür ederim ’’ dedi. 7 den 70 e birçok hayranı ile birlikte video çeken Batur sosyal medya paylaşım yapmayı da ihmal etmedi.

Gerçek kahraman filminin konusu ise  kısaca şöyle : Enes Batur: Gerçek Kahraman, Youtube hesabında paylaştığı eğlenceli ve komik videolarla popülerleşen Enes Batur'un rol aldığı 'Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?' filminin devam halkası. İlk filmde içine kapanık, çevresi tarafından dışlanan bir çocuk olan Enes Batur'un hayallerinin peşinden koşma hikayesi anlatılmıştı. Bu filmde ise Enes Batur'u Adalet Savaşçıları'na katılmış ve sonunda da bir kahramana dönüşen genç olarak izleyeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.