VALİ ELBAN’DAN BACAKSIZLAR MAKİNE’YE ZİYARET

GÜNDEM 24.02.2021 - 12:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2450+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN’DAN BACAKSIZLAR MAKİNE’YE ZİYARET

Vali Süleyman Elban, Bacaksızlar Makina Yedek Parça İmalat ve Motor Yenileme Sanayi Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti. Otomotiv sanayi sektöründe faaliyette bulunan ve Adana’da kurulan ilk motor yenileme atölyelerinden birisi olma özelliğini taşıyan firmanın istihdam ve üretim kapasiteleri hakkında firma yetkilisi İsmail Bacaksızlar’dan bilgi aldı.  Uluslararası standartlarda kaliteli ürün ve hizmet sunma çabasıyla AR-GE yatırımları da gerçekleştiren firmanın bu başarısının ekonomik açıdan çok önemli olduğunu belirten Vali Elban, ülkemiz ve ilimiz ekonomisine yaptıkları katkılar için Bacaksızlar Makine’nin tüm yetkililerine teşekkür ettiğini belirtti. İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan’ın da katıldığı ziyaret, tesiste yapılan incelemelerin ardından sona erdi.    

Vali Süleyman Elban, Bacaksızlar Makina Yedek Parça İmalat ve Motor Yenileme Sanayi Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti.

Otomotiv sanayi sektöründe faaliyette bulunan ve Adana’da kurulan ilk motor yenileme atölyelerinden birisi olma özelliğini taşıyan firmanın istihdam ve üretim kapasiteleri hakkında firma yetkilisi İsmail Bacaksızlar’dan bilgi aldı.

 Uluslararası standartlarda kaliteli ürün ve hizmet sunma çabasıyla AR-GE yatırımları da gerçekleştiren firmanın bu başarısının ekonomik açıdan çok önemli olduğunu belirten Vali Elban, ülkemiz ve ilimiz ekonomisine yaptıkları katkılar için Bacaksızlar Makine’nin tüm yetkililerine teşekkür ettiğini belirtti.

İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Remzi Özdoğan’ın da katıldığı ziyaret, tesiste yapılan incelemelerin ardından sona erdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.