“Yaşlılık, fizyolojik gerçekliktir”

GÜNDEM 20.03.2024 - 15:11, Güncelleme: 20.03.2024 - 15:11 2050+ kez okundu.
 

“Yaşlılık, fizyolojik gerçekliktir”

Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Merkez Park’taki güzellikleri birlikte yaşadı
Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Merkez Park’taki güzellikleri birlikte yaşadı   “Yaşlılık, fizyolojik gerçekliktir”   Yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri YAŞLILARA SAYGI HAFTASI anılıyor. Hafta kapsamında Adana Huzurevi’nde kalan bir grup yaşlıyı konuk eden iş insanı Eyüp Sözüöz, Merkez Park içerisinde faaliyet gösteren trene bindirdi, birlikte zaman geçirdi. Güzel ve güneşli hava ve manzaranın tadını çıkaran yaşlılar grubu; adeta sinema platosu güzelliğindeki Merkez Park’ı gezdi. Rengarenk mevsim çiçeklerinin yer aldığı, doğal manzarasıyla insanı mest eden Merkez Park’ı gezen, banklarda oturup güzel bir sohbet ortamında vakit geçiren Huzurevi sakinleri, objektiflerin karşısına geçerek günü ölümsüzleştirdi. Yaşlılığın fizyolojik bir gerçeklik olduğunu ifade eden yaşlılar; hayatının her anının değerli olduğunu belirterek zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını dile getirdiler.
Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Merkez Park’taki güzellikleri birlikte yaşadı

Adana Huzurevi’nde kalan yaşlılar, Merkez Park’taki güzellikleri birlikte yaşadı

 

“Yaşlılık, fizyolojik gerçekliktir”

 

Yaşlılık ve yaşlı sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla ülkemizde her yıl 18-24 Mart tarihleri YAŞLILARA SAYGI HAFTASI anılıyor. Hafta kapsamında Adana Huzurevi’nde kalan bir grup yaşlıyı konuk eden iş insanı Eyüp Sözüöz, Merkez Park içerisinde faaliyet gösteren trene bindirdi, birlikte zaman geçirdi.

Güzel ve güneşli hava ve manzaranın tadını çıkaran yaşlılar grubu; adeta sinema platosu güzelliğindeki Merkez Park’ı gezdi. Rengarenk mevsim çiçeklerinin yer aldığı, doğal manzarasıyla insanı mest eden Merkez Park’ı gezen, banklarda oturup güzel bir sohbet ortamında vakit geçiren Huzurevi sakinleri, objektiflerin karşısına geçerek günü ölümsüzleştirdi. Yaşlılığın fizyolojik bir gerçeklik olduğunu ifade eden yaşlılar; hayatının her anının değerli olduğunu belirterek zamanı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.