YEŞİLMEN’İN PRESTİJ’İ VAR!

23.03.2018 - 14:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2551+ kez okundu.
 

YEŞİLMEN’İN PRESTİJ’İ VAR!

Ünlü oyuncu ve model Yeşilmen’in işlettiği kafe henüz bir ayını doldurdu, Yeşilmen şu ana kadar ilgiden mutlu.
ADANA / Ünlü oyuncu ve model Yeliz Yeşilmen’in işlettiği Prestij Kafe, açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Ünlü model “Beklediğimiz ilginin fazlasını gördük. Mersin’den, Tarsus’tan, İzmir’den geliyorlar. Fotoğraf çektiriyoruz, sohbet ediyoruz. Beklediğimin üstünü gördüm, çok şükür” dedi.  KONSEPTİ YEŞİLMEN OLUŞTURDU  Yeşilmen, Prestij’in nargile kafe tarzında ancak dünya mutfağı ile herkese hitap ettiğini söyledi. Kafenin aksesuarından imajına, görüntüsünden menüsüne kendisinin oluşturduğuna dikkat çeken ünlü sanatçı, “Adana’da çok kaliteli mekânlar olduğunu düşünmüyorum, bir iki tane var. Kaliteli bir mekan kazandırmak adına yaptım” diye konuştu.  “İSTANBUL’DA OLACAĞIZ” Adana’nın değişik yerleri ile İstanbul’da da aynı konseptte şubeler açmayı planladığını anlatan Yeşilmen, şunları kaydetti: “Burada herkes evinde gibi oturuyor. İçerisi daha sıcak dekore edildi. Herkes kendini bir kafede değil evinde gibi hissediyor.  Havalandırması iyi, kimseyi rahatsız edecek bir şey yok. Bir tek oyun alanımız yok o da nargile kafe konseptinde oyun alanı olmaz. Ama ileriki zamanda açacağımız yerlerde oyun alanı düşünüyoruz” DÜNYA MUTFAĞI PRESTİJ’DE  Yeşilmen, Prestij kafede dünya mutfağından yiyeceklerin yanı sıra Türk mutfağının ünlü yemekleri içli köfte, mantı, et yemekleri, kahve ile ünlü markalara ait alkollü içkilerin yer aldığını vurguladı. Yeşilmen, zaman zaman Prestij’de canlı müziğe de yer verdiklerini ifade ederek, “Organizasyonlarımız hep hafta içi oldu, ben vakit bulursam başka organizasyonlar da yapmaya çalışacağım” dedi.   GEÇEN AY AÇILDI  İş adamı Ali Uğur Akbaş ile evli ve iki çocuk annesi olan Yeliz Yeşilmen, Prestij Kafe’yi geçen ay Güzelyalı mahallesi TRT kavşağında hizmete açmış, açılışa çok sayıda iş ve siyaset dünyasından ünlüler katılmıştı.
Ünlü oyuncu ve model Yeşilmen’in işlettiği kafe henüz bir ayını doldurdu, Yeşilmen şu ana kadar ilgiden mutlu.

ADANA / Ünlü oyuncu ve model Yeliz Yeşilmen’in işlettiği Prestij Kafe, açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Ünlü model “Beklediğimiz ilginin fazlasını gördük. Mersin’den, Tarsus’tan, İzmir’den geliyorlar. Fotoğraf çektiriyoruz, sohbet ediyoruz. Beklediğimin üstünü gördüm, çok şükür” dedi. 

KONSEPTİ YEŞİLMEN OLUŞTURDU 
Yeşilmen, Prestij’in nargile kafe tarzında ancak dünya mutfağı ile herkese hitap ettiğini söyledi. Kafenin aksesuarından imajına, görüntüsünden menüsüne kendisinin oluşturduğuna dikkat çeken ünlü sanatçı, “Adana’da çok kaliteli mekânlar olduğunu düşünmüyorum, bir iki tane var. Kaliteli bir mekan kazandırmak adına yaptım” diye konuştu. 
“İSTANBUL’DA OLACAĞIZ”
Adana’nın değişik yerleri ile İstanbul’da da aynı konseptte şubeler açmayı planladığını anlatan Yeşilmen, şunları kaydetti: “Burada herkes evinde gibi oturuyor. İçerisi daha sıcak dekore edildi. Herkes kendini bir kafede değil evinde gibi hissediyor.  Havalandırması iyi, kimseyi rahatsız edecek bir şey yok. Bir tek oyun alanımız yok o da nargile kafe konseptinde oyun alanı olmaz. Ama ileriki zamanda açacağımız yerlerde oyun alanı düşünüyoruz”
DÜNYA MUTFAĞI PRESTİJ’DE 
Yeşilmen, Prestij kafede dünya mutfağından yiyeceklerin yanı sıra Türk mutfağının ünlü yemekleri içli köfte, mantı, et yemekleri, kahve ile ünlü markalara ait alkollü içkilerin yer aldığını vurguladı. Yeşilmen, zaman zaman Prestij’de canlı müziğe de yer verdiklerini ifade ederek, “Organizasyonlarımız hep hafta içi oldu, ben vakit bulursam başka organizasyonlar da yapmaya çalışacağım” dedi.  
GEÇEN AY AÇILDI 
İş adamı Ali Uğur Akbaş ile evli ve iki çocuk annesi olan Yeliz Yeşilmen, Prestij Kafe’yi geçen ay Güzelyalı mahallesi TRT kavşağında hizmete açmış, açılışa çok sayıda iş ve siyaset dünyasından ünlüler katılmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.