14 gün karantina süresine uymadı! Gözlem altına alındı

GÜNDEM 31.03.2020 - 10:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2293+ kez okundu.
 

14 gün karantina süresine uymadı! Gözlem altına alındı

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde karısında Corona Virüs vakası görülen ve yaşadığı köy karantinaya alınan ancak kendisinin test sonuçları negatif çıkan Mevlüt Y. ve aynı araçta bulunan Hamit Y., zorunlu 14 gün karantina sürecine uymayınca sağlık ekipleri tarafından gözetim altına alındı. Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Anadolu Bulvarı üzerindeki bir kargo şirketine ait depolama bölümüne Diyarbakır’dan 06 ED 9939 plakalı kamyonu ile kargo getiren şirket çalışanı Mevlüt Y., eşinin Corona Virüs testlerinin pozitif çıkması üzerine telefonla aranarak bilgilendirildi. En yakın hastaneye giderek test yapması gerektiği söylenen Mevlüt Y., Kayseri’de bir hastaneye giderek Corona Virüs testi yaptırdı. Burada test sonuçları negatif çıkan Mevlüt Y.’ye her ihtimale karşı kendisini 14 gün karantinaya alarak toplumdan izole etmesi gerektiğini bildiren sağlık ekipleri ayrıca bir taahhütname de imzalattı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde karısında Corona Virüs vakası görülen ve yaşadığı köy karantinaya alınan ancak kendisinin test sonuçları negatif çıkan Mevlüt Y. ve aynı araçta bulunan Hamit Y., zorunlu 14 gün karantina sürecine uymayınca sağlık ekipleri tarafından gözetim altına alındı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi Anadolu Bulvarı üzerindeki bir kargo şirketine ait depolama bölümüne Diyarbakır’dan 06 ED 9939 plakalı kamyonu ile kargo getiren şirket çalışanı Mevlüt Y., eşinin Corona Virüs testlerinin pozitif çıkması üzerine telefonla aranarak bilgilendirildi.

En yakın hastaneye giderek test yapması gerektiği söylenen Mevlüt Y., Kayseri’de bir hastaneye giderek Corona Virüs testi yaptırdı. Burada test sonuçları negatif çıkan Mevlüt Y.’ye her ihtimale karşı kendisini 14 gün karantinaya alarak toplumdan izole etmesi gerektiğini bildiren sağlık ekipleri ayrıca bir taahhütname de imzalattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.