914 gram kubar esrar ele geçirildi

GÜNDEM 11.07.2023 - 15:59, Güncelleme: 11.07.2023 - 15:59 3574+ kez okundu.
 

914 gram kubar esrar ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ceyhan, İmamoğlu, Karataş, Karaisalı ve Yüreğir’de denetimler gerçekleştirdi.
 Yapılan denetimlerde 315 gram sentetik Cannobinoit (bonzai), 34 kök kenevir bitkisi, 20 adet uyuşturucu hap, 97 gram kubar esrar maddesi, 5 gram Metanfetamin, bir adet tabanca ve bir adet hassas terazi ele geçirildi. Jandarma olayla ilgili 19 kişi hakkında da adli işlem başlatıldığını duyurdu. Bu arada yine Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yüreğir İlçesinde iki şahsın, ikametinde ve eklentilerinde adli makamlardan alınan karara istinaden yapılan aramada; 914 gram Kubar Esrar Maddesi, 35 kök Kenevir Bitkisi, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak da iki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ceyhan, İmamoğlu, Karataş, Karaisalı ve Yüreğir’de denetimler gerçekleştirdi.

 Yapılan denetimlerde 315 gram sentetik Cannobinoit (bonzai), 34 kök kenevir bitkisi, 20 adet uyuşturucu hap, 97 gram kubar esrar maddesi, 5 gram Metanfetamin, bir adet tabanca ve bir adet hassas terazi ele geçirildi.

Jandarma olayla ilgili 19 kişi hakkında da adli işlem başlatıldığını duyurdu.

Bu arada yine Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yüreğir İlçesinde iki şahsın, ikametinde ve eklentilerinde adli makamlardan alınan karara istinaden yapılan aramada; 914 gram Kubar Esrar Maddesi, 35 kök Kenevir Bitkisi, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve bir adet kurusıkı tabanca ele geçirildi. Bu olayla ilgili olarak da iki kişi hakkında adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.