AÇILIŞ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

SİYASET 26.02.2024 - 10:03, Güncelleme: 26.02.2024 - 10:03 939+ kez okundu.
 

AÇILIŞ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Çukurova'da Seçim Heyecanı Başladı: İyi Parti Adayı Soner Çetin'e Destek Artıyor.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Güzelyalı Mahallesi, Özal Bulvarı'nda seçim koordinasyon merkezinin açılışını coşkuyla gerçekleştirdi. İyi Parti'nin Çukurova Belediye Başkan adayı olarak ön plana çıkan Çetin, açılışta partisinin diğer önemli isimleriyle bir araya geldi. Açılışta, İyi Parti'nin Çukurova Seçim Koordinasyon Merkezi'nin yanı sıra, Ayyüce Türkeş'in de katılımıyla adeta bir seçim mitingine dönüştü. Türkeş'in Çetin'e verdiği destek, katılımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Ayyüce Türkeş, açılışta yaptığı konuşmada, "Adana'mız, Çukurova'mız ve tüm ilçelerimiz 31 Mart'ta İyi Belediyecilik ile tanışmaya hazırlanıyor" ifadelerini kullandı. ÇUKUROVA' DA SEVDAMIZ ÇOK BÜYÜK Soner Çetin ise seçim heyecanını sokaklara taşıdıklarını belirterek, "Bugün bir kez daha gördüm ki Çukurova sevdamız çok büyük, yüreklere sığmıyor. İnanıyorum ki 31 Mart'ta bu kez kutlama yapmak için sokakları dolduracağız." şeklinde konuştu. Çetin, İyi Parti'den aday olmalarının bazı çevrelerde rahatsızlık yarattığını dile getirerek, "İYİ Partiden aday olacağımızı duyunca çok korktular. Ancak biz bu işleri bilen biriyiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.Açılış törenine İyi Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş, Seyhan Belediye Başkanı ve İyi Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, İyi Parti Milletvekili Bilal Bilici, Yüreğir Belediye Başkan adayı Bülent Alper, Sarıçam Belediye Başkan adayı Yusuf Özer ve diğer partilerden vatandaşlar da katılım sağlayarak destek verdi.
Çukurova'da Seçim Heyecanı Başladı: İyi Parti Adayı Soner Çetin'e Destek Artıyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Güzelyalı Mahallesi, Özal Bulvarı'nda seçim koordinasyon merkezinin açılışını coşkuyla gerçekleştirdi. İyi Parti'nin Çukurova Belediye Başkan adayı olarak ön plana çıkan Çetin, açılışta partisinin diğer önemli isimleriyle bir araya geldi. Açılışta, İyi Parti'nin Çukurova Seçim Koordinasyon Merkezi'nin yanı sıra, Ayyüce Türkeş'in de katılımıyla adeta bir seçim mitingine dönüştü. Türkeş'in Çetin'e verdiği destek, katılımcılar arasında büyük bir heyecan yarattı. Ayyüce Türkeş, açılışta yaptığı konuşmada, "Adana'mız, Çukurova'mız ve tüm ilçelerimiz 31 Mart'ta İyi Belediyecilik ile tanışmaya hazırlanıyor" ifadelerini kullandı.

ÇUKUROVA' DA SEVDAMIZ ÇOK BÜYÜK
Soner Çetin ise seçim heyecanını sokaklara taşıdıklarını belirterek, "Bugün bir kez daha gördüm ki Çukurova sevdamız çok büyük, yüreklere sığmıyor. İnanıyorum ki 31 Mart'ta bu kez kutlama yapmak için sokakları dolduracağız." şeklinde konuştu. Çetin, İyi Parti'den aday olmalarının bazı çevrelerde rahatsızlık yarattığını dile getirerek, "İYİ Partiden aday olacağımızı duyunca çok korktular. Ancak biz bu işleri bilen biriyiz." şeklinde açıklamalarda bulundu.Açılış törenine İyi Parti'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş, Seyhan Belediye Başkanı ve İyi Parti Seyhan Belediye Başkan adayı Akif Kemal Akay, İyi Parti Milletvekili Bilal Bilici, Yüreğir Belediye Başkan adayı Bülent Alper, Sarıçam Belediye Başkan adayı Yusuf Özer ve diğer partilerden vatandaşlar da katılım sağlayarak destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.