ADANA DEMİRSPOR, YENİ MALATYA İLE OYNUYOR!

SPOR 15.10.2021 - 16:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1598+ kez okundu.
 

ADANA DEMİRSPOR, YENİ MALATYA İLE OYNUYOR!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Yeni Malatya ile karşı karşıya gelecek. Mavi lacivertliler, saat 19.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'ndaki karşılaşmaya “mutlak galibiyet” parolası ile çıkıyor.
Teknik Direktör Vincenzo Montella ile iyi bir çıkış yakalayan ve son Antalya deplasmanından 2-1’lik skorla galip gelmeyi başaran mavi lacivertliler, milli arayı iyi değelendirip sıkı bir hazırlık yaptı.  Adana Demirspor, bugüne kadar ligde oynadığı 8 maçta; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetleri bulunuyor. Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda 14 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü ligin 10.sırasındaki Şimşek'in puanı ise 12. İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın  başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi.  Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı. Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, Yeni Malatya ile karşı karşıya gelecek. Mavi lacivertliler, saat 19.00'da Yeni Adana Şehir Stadı'ndaki karşılaşmaya “mutlak galibiyet” parolası ile çıkıyor.

Teknik Direktör Vincenzo Montella ile iyi bir çıkış yakalayan ve son Antalya deplasmanından 2-1’lik skorla galip gelmeyi başaran mavi lacivertliler, milli arayı iyi değelendirip sıkı bir hazırlık yaptı. 

Adana Demirspor, bugüne kadar ligde oynadığı 8 maçta; 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetleri bulunuyor. Adana Demirspor, bu karşılaşmalarda 14 gol atarken, kalesinde 12 gol gördü ligin 10.sırasındaki Şimşek'in puanı ise 12.
İtalyan Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın  başında yeraldığı ilk maçta, mavi lacivertliler;  Karagümrük'e 4-0'lık skorla yenildi.  Adana Demirspor, Çaykur Rize'yi 3-1'lik skorla yendi. Beşiktaş ile İstanbul'da oynadığı karşılaşmada adeta tarih yazdı. Beşiktaş'ın 3-0 önde götürdüğü karşılaşmadaki performansı ile izleyenleri büyüleyen bir oyun sergileyen mavi lacivertliler, Vargas, Balotelli ile Assombalonga'nın attığı gollerle maçı 3-3 beraberlikle noktaladı. Adana Demirspor, Gaziantep karşısında da çok iyi bir oyun sergiledi. Şimşek, bu maçtan 4-0'lık skorla galip ayrıldı. Mavi lacivertliler, deplasmandaki Antalya maçında ise yine galip geldi. Mavi lacivertliler sahadan 2-1'lik skorla galip ayrılmayı bildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.