Adana Gençlik Merkezi kahramanlarımızı dualarla andı

SPOR 12.01.2024 - 16:38, Güncelleme: 12.01.2024 - 16:38 5874+ kez okundu.
 

Adana Gençlik Merkezi kahramanlarımızı dualarla andı

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, Regaip Kandili programı düzenledi
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından, Regaip Kandili programı düzenledi. Düzenlenen programa Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Mahmut Kır, Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Pıtırlı, Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Ali Aşa katılırken programa vatandaşların, Adana Gençlik Merkezi atölyelerinde eğitim gören öğrencilerin velilerinin yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı. Adana Gençlik Merkezi spor salonunda gerçekleştirilen programda Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan 12 Mehmetçik dualarla anıldı. Adana Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin şehit olan askerlerin fotoğraflarıyla tekmil vermesi salonda duygu dolu anlar yaşattı. 
Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi, Regaip Kandili programı düzenledi

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından, Regaip Kandili programı düzenlediDüzenlenen programa Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü Mehmet Tosun, Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Mahmut Kır, Adana Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Pıtırlı, Seyhan Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Ali Aşa katılırken programa vatandaşların, Adana Gençlik Merkezi atölyelerinde eğitim gören öğrencilerin velilerinin yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı.

Adana Gençlik Merkezi spor salonunda gerçekleştirilen programda Pençe Kilit Operasyonu’nda şehit olan 12 Mehmetçik dualarla anıldı. Adana Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinin şehit olan askerlerin fotoğraflarıyla tekmil vermesi salonda duygu dolu anlar yaşattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.