ADANA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KORKUTTU

GÜNDEM 25.03.2024 - 15:26, Güncelleme: 25.03.2024 - 15:26 1406+ kez okundu.
 

ADANA'DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM KORKUTTU

Adana'da Saimbeyli İlçesi Sarsıntısı: Vatandaşlar Korku ve Panik İçinde!
Adana'nın Saimbeyli ilçesi, dün öğle saatlerinde depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) verilerine göre, saat 13.10'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4 olarak kaydedildi. Merkez üssü Saimbeyli olan sarsıntının 7,02 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Neyse ki, bu depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Ancak, vatandaşlar büyük  korku ve panik yaşadı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, depremin ardından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum." dedi. MUĞLA, KÜTAHYA, ELÂZIĞ' DA EŞ ZAMANLI DEPREM  AFAD'ın verilerine göre, Muğla/Köyceğiz, Kütahya, Elazığ ve Adana'da ard arda depremler meydana geldiği kaydedildi. Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşanan depremler ise endişe verici boyutta. Yetkililer, depremin etkilerini değerlendirmek ve gerekli önlemleri almak için çalışmalarını sürdürüyor.  Uzmanlar, art arda gelen depremlerin nedenlerini ve etkilerini incelemeye başlarken, vatandaşlar, deprem riskine karşı daha da dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
Adana'da Saimbeyli İlçesi Sarsıntısı: Vatandaşlar Korku ve Panik İçinde!

Adana'nın Saimbeyli ilçesi, dün öğle saatlerinde depremle sarsıldı. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) verilerine göre, saat 13.10'da meydana gelen depremin büyüklüğü 4 olarak kaydedildi. Merkez üssü Saimbeyli olan sarsıntının 7,02 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi. Neyse ki, bu depremde can ve mal kaybı yaşanmadı. Ancak, vatandaşlar büyük  korku ve panik yaşadı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, depremin ardından yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. Taramalarımız devam ediyor. Geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum." dedi.

MUĞLA, KÜTAHYA, ELÂZIĞ' DA EŞ ZAMANLI DEPREM 

AFAD'ın verilerine göre, Muğla/Köyceğiz, Kütahya, Elazığ ve Adana'da ard arda depremler meydana geldiği kaydedildi. Türkiye'nin farklı bölgelerinde yaşanan depremler ise endişe verici boyutta. Yetkililer, depremin etkilerini değerlendirmek ve gerekli önlemleri almak için çalışmalarını sürdürüyor.  Uzmanlar, art arda gelen depremlerin nedenlerini ve etkilerini incelemeye başlarken, vatandaşlar, deprem riskine karşı daha da dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.