ADANA'DA GÜÇLÜ BİR ÇIKIŞ YAPACAĞIZ

GÜNDEM 29.02.2024 - 13:05, Güncelleme: 29.02.2024 - 13:05 1410+ kez okundu.
 

ADANA'DA GÜÇLÜ BİR ÇIKIŞ YAPACAĞIZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısında önemli mesajlar verdi.
Meral Akşener: Ahlak ve Hizmet İlkeleriyle Adana'ya Yürüyoruz.  Toplantıda yaptığı konuşmada, partisinin Adana'da güçlü bir çıkış yapacağına inandığını vurguladı. Akşener, halkın beklentilerine cevap vermek için yola çıktıklarını ve Adana'da iyi bir sonuç alacaklarını belirtti.Konuşmasında emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da dikkat çeken Akşener, emeklilere daha iyi bir yaşam sağlanması gerektiğini vurguladı. Bu bağlamda, emeklilere yönelik yapılacak yardımların artırılması gerektiğini ifade etti. AHLAK VE HİZMET VURGUSU Ayrıca, farklı siyasi geçmişe sahip adayların partiye katılımlarına da değinen Akşener, bunun ahlaki değerlere uygunluğunun önemli olduğunu belirtti. Partisinin adaylarının etnik veya inançsal kökenlerine değil, dürüstlük, adalet ve kul hakkı gibi ahlaki prensiplere uygunluğuna odaklanılması gerektiğini vurguladı. Bu temelde, İYİ Parti'nin Adana'da ahlak ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışını temsil edeceğini ifade etti.Akşener'in açıklamalarıyla, İYİ Parti'nin Adana'da sadece bir siyasi parti olarak değil, aynı zamanda şehrin hizmetlerinin ahlaki ve adaletli bir şekilde yönetilmesi için bir çaba gösterdiği izlenimi veriyor.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş'ın proje tanıtım toplantısında önemli mesajlar verdi.

Meral Akşener: Ahlak ve Hizmet İlkeleriyle Adana'ya Yürüyoruz. 


Toplantıda yaptığı konuşmada, partisinin Adana'da güçlü bir çıkış yapacağına inandığını vurguladı. Akşener, halkın beklentilerine cevap vermek için yola çıktıklarını ve Adana'da iyi bir sonuç alacaklarını belirtti.Konuşmasında emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılara da dikkat çeken Akşener, emeklilere daha iyi bir yaşam sağlanması gerektiğini vurguladı. Bu bağlamda, emeklilere yönelik yapılacak yardımların artırılması gerektiğini ifade etti.

AHLAK VE HİZMET VURGUSU
Ayrıca, farklı siyasi geçmişe sahip adayların partiye katılımlarına da değinen Akşener, bunun ahlaki değerlere uygunluğunun önemli olduğunu belirtti. Partisinin adaylarının etnik veya inançsal kökenlerine değil, dürüstlük, adalet ve kul hakkı gibi ahlaki prensiplere uygunluğuna odaklanılması gerektiğini vurguladı. Bu temelde, İYİ Parti'nin Adana'da ahlak ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışını temsil edeceğini ifade etti.Akşener'in açıklamalarıyla, İYİ Parti'nin Adana'da sadece bir siyasi parti olarak değil, aynı zamanda şehrin hizmetlerinin ahlaki ve adaletli bir şekilde yönetilmesi için bir çaba gösterdiği izlenimi veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.