Adana’da “Orman Benim” kampanyası

GÜNDEM 04.05.2024 - 12:44, Güncelleme: 04.05.2024 - 12:44 2362 kez okundu.
 

Adana’da “Orman Benim” kampanyası

Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü’nün “Orman Benim” kampanyası doğrultusunda Adana’da da orman yangınların önlenebilirliğine dikkat çekmek amacıyla “Orman Benim” kampanyası düzenlendi.
Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, il protokolü, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdürlüğü personeli, çevre ve ormancılık ile ilgili sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Bölge Müdürü Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Orman Benim” kampanyası ile ormanlık alandaki yanıcı maddelerin azaltılması ve çöplerin temizlenmesiyle orman yangınlarının olumsuz etkilerinin en aza indireceğini ifade etti. Etkinlikte katılımcılarla birlikte, ormanda yangınların büyümesine sebep olan kuru dallar, yanıcı maddeler ve piknik sonrası bırakılan atıklar toplandı.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü’nün “Orman Benim” kampanyası doğrultusunda Adana’da da orman yangınların önlenebilirliğine dikkat çekmek amacıyla “Orman Benim” kampanyası düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleşen etkinliğe Sarıçam Kaymakamı Murtaza Dayanç, il protokolü, Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdürlüğü personeli, çevre ve ormancılık ile ilgili sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Bölge Müdürü Yılmaz, yaptığı konuşmada, “Orman Benim” kampanyası ile ormanlık alandaki yanıcı maddelerin azaltılması ve çöplerin temizlenmesiyle orman yangınlarının olumsuz etkilerinin en aza indireceğini ifade etti.
Etkinlikte katılımcılarla birlikte, ormanda yangınların büyümesine sebep olan kuru dallar, yanıcı maddeler ve piknik sonrası bırakılan atıklar toplandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.