"Adana’da yeniden bir tarih yazacağız”

DÜNYA 04.01.2024 - 12:43, Güncelleme: 04.01.2024 - 12:43 3569+ kez okundu.
 

"Adana’da yeniden bir tarih yazacağız”

MHP’nin önde gelen isimlerinden iş insanı Cahit Öztok: Partimin ve liderimizin emrindeyim
MHP’nin önde gelen isimlerinden iş insanı Cahit Öztok:  Partimin ve liderimizin emrindeyim    "Adana’da yeniden bir tarih yazacağız”    Adana’nın tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Cahit Öztok, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, MHP ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam edeceğini bildirdi. MHP’nin önde gelen isimlerinden Cahit Öztok, yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere tüm ilçelerde kim aday gösterilirse gösterilsin tartışmasız Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olacağına dikkat çekti. Ülkücü/Milliyetçi davaya gönül vermiş bir isim olarak, Adana’da MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarına seçim kazandırmak için her türlü çalışma ve desteği vereceğini vurgulayan MHP’li Cahit Öztok, “5 yıl önce ‘emanet’ verdiğimiz başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Adana’mızın 15 ilçesinde belediyeleri kazanacağız” dedi.  “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimin ve liderimin emrindeyim” diyen MHP’li Cahit Öztok, ”Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in her zaman söylediği gibi, milletimizin ve ülkemizin çıkarları her şeyin üstündedir. Bu kutlu davanın bir neferi olarak dün olduğu gibi, bugün de, yarın da duruşumuzdan hiçbir taviz vermeden yürümeye devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen ve yanımızda duran dava arkadaşlarımızla üç hilalin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için ter dökmeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta Adana ve tüm ilçelerimiz, gerçek belediyecilik hizmetlerine kavuşacak. 31 Mart’ta Adana’da MHP ve Cumhur İttifakı olarak yeniden bir tarih yazacağız” şeklinde konuştu.     
MHP’nin önde gelen isimlerinden iş insanı Cahit Öztok: Partimin ve liderimizin emrindeyim

MHP’nin önde gelen isimlerinden iş insanı Cahit Öztok:  Partimin ve liderimizin emrindeyim 

 

"Adana’da yeniden bir tarih yazacağız” 

 

Adana’nın tanınmış iş insanı ve siyasetçisi Cahit Öztok, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde, MHP ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için gecesini gündüzüne katarak çalışmaya devam edeceğini bildirdi. MHP’nin önde gelen isimlerinden Cahit Öztok, yerel seçimlerde başta Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak üzere tüm ilçelerde kim aday gösterilirse gösterilsin tartışmasız Cumhur İttifakı’nın ortak adayı olacağına dikkat çekti. Ülkücü/Milliyetçi davaya gönül vermiş bir isim olarak, Adana’da MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın tüm adaylarına seçim kazandırmak için her türlü çalışma ve desteği vereceğini vurgulayan MHP’li Cahit Öztok, “5 yıl önce ‘emanet’ verdiğimiz başta Adana Büyükşehir Belediyesi olmak üzere Adana’mızın 15 ilçesinde belediyeleri kazanacağız” dedi. 

“Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da partimin ve liderimin emrindeyim” diyen MHP’li Cahit Öztok, ”Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in her zaman söylediği gibi, milletimizin ve ülkemizin çıkarları her şeyin üstündedir. Bu kutlu davanın bir neferi olarak dün olduğu gibi, bugün de, yarın da duruşumuzdan hiçbir taviz vermeden yürümeye devam edeceğiz. Bizlere inanan, güvenen ve yanımızda duran dava arkadaşlarımızla üç hilalin ve Cumhur İttifakı’nın başarısı için ter dökmeye devam edeceğiz. 31 Mart’ta Adana ve tüm ilçelerimiz, gerçek belediyecilik hizmetlerine kavuşacak. 31 Mart’ta Adana’da MHP ve Cumhur İttifakı olarak yeniden bir tarih yazacağız” şeklinde konuştu. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.