Adanaspor, 2 Ocak’ta topbaşı yapacak KAPLAN TAKVİYE İSTEDİ

SPOR 26.12.2023 - 12:22, Güncelleme: 26.12.2023 - 12:22 2253+ kez okundu.
 

Adanaspor, 2 Ocak’ta topbaşı yapacak KAPLAN TAKVİYE İSTEDİ

Trendyol 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor, ilk yarının son maçında Bandırmaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek, araya moralle girdi.
Sezon başında kamp bile yapamayan Turuncu-Beyazlılar’da takıma kazandırılan oyunular da etkili olamadı. Transfer edilen bazı yerli ve yabancı oyuncuların da etkili olamaması Kulüp Başkanı Bayram Akgül ve yönetimini zora soktu. Takımda 8 yabancı oyuncu var. Bandırmaspor maçı sonrası Başkan Bayram Akgül’le toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın 2 kenar, 2 santrafor 2 de orta saha oyuncusunun mutlaka alınmasını istediği öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın en az bir 8 numara ve 10 numara alınması yönünde ısrarcı olduğu öğrenilirken, yönetimin de bu oyuncuları alabilmesi için yabancı oyuncu sayısını revize etmesi gerekiyor.  Ocak ayının 14’ünde sahasında Boluspor’u ağırlayacak olan Adanaspor teknik yönetiminin bu talebi yerine getirilse bile 11 Ocak’ta tesciller yapılabilecek. Buna göre 14’ünde oynanacak Boluspor maçına alınması muhtemel oyuncular yetiştirilebilecek. 2 OCAK’TA TOPBAŞI YAPACAK Yeni yıl tatili için dağılan futbolcular 2 Ocak’ta toplanacak. Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde çalışmalarına başlayacak olan turuncu-beyazlı ekip maç gününe kadar hazırlıklarını Adana’da sürdürecek.
Trendyol 1. Lig’de zor günler geçiren Adanaspor, ilk yarının son maçında Bandırmaspor’u deplasmanda 3-2 mağlup ederek, araya moralle girdi.

Sezon başında kamp bile yapamayan Turuncu-Beyazlılar’da takıma kazandırılan oyunular da etkili olamadı. Transfer edilen bazı yerli ve yabancı oyuncuların da etkili olamaması Kulüp Başkanı Bayram Akgül ve yönetimini zora soktu. Takımda 8 yabancı oyuncu var. Bandırmaspor maçı sonrası Başkan Bayram Akgül’le toplantı yapan Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın 2 kenar, 2 santrafor 2 de orta saha oyuncusunun mutlaka alınmasını istediği öğrenildi.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın en az bir 8 numara ve 10 numara alınması yönünde ısrarcı olduğu öğrenilirken, yönetimin de bu oyuncuları alabilmesi için yabancı oyuncu sayısını revize etmesi gerekiyor. 
Ocak ayının 14’ünde sahasında Boluspor’u ağırlayacak olan Adanaspor teknik yönetiminin bu talebi yerine getirilse bile 11 Ocak’ta tesciller yapılabilecek. Buna göre 14’ünde oynanacak Boluspor maçına alınması muhtemel oyuncular yetiştirilebilecek.
2 OCAK’TA TOPBAŞI YAPACAK
Yeni yıl tatili için dağılan futbolcular 2 Ocak’ta toplanacak. Çatalan Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Kaplan nezaretinde çalışmalarına başlayacak olan turuncu-beyazlı ekip maç gününe kadar hazırlıklarını Adana’da sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.