Adanaspor evinde yine yok: 0-2

SPOR 10.11.2023 - 23:07, Güncelleme: 10.11.2023 - 23:07 2111+ kez okundu.
 

Adanaspor evinde yine yok: 0-2

Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Adanaspor, her iki yarıda da yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Gençlerbirliği'nin gollerini 6. ve 80. dakikalarda Kayode attı.
Bu sonuçlara göre Gençlerbirliği'nin serisi 6 maça çıkarken 22 puana ulaştı. Üst üste 2. mağlubiyetini alan turuncu-beyazlılar ise 12 puanda kaldı. Ligin Milli Takım arasının ardından, ligin 13. haftasında Adanaspor deplasmanda Bodrumspor ile oynayacak. Adanaspor'dan Harun Alpsoy, Dabo ve Fatih Kurucuk, Gençlerbirliği'nden ise Kayode ve Yasin Güreler sarı kart gördü. Her iki takım oyuncuları sahaya 'Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz' yazılı pankartla çıktı.  MAÇTAN DAKİKALAR 6. dakikada Adanaspor'dan A. Dabo kendi yarı alanından çıkmaya çalışırken, araya giren Özgür topu alıp ceza yayı üzerinde bulunan Kayode'ye gönderdi. Bu oyuncu kontrol edip sağ ayağının içiyle sol köşeden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0 19. dakikada Oberlin, ceza alanı sağ çaprazından savunma arkasına atılan Hakkı'yı gördü. Hakkı ceza alanına grip kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çaprazdan vurdu, top kaleci Orkun'dan geri döndü.44. dakikada Gençlerbirliği ekibi ceza alanı önü sağ çaprazından serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Özgür'ün ortasında arka direkte bulunan Ensar dokundu. Top yandan auta çıktı.80. dakikada Kayode'nin ceza sahası sol çaprazdan vuruşunda top direğe çarparak ağlarla buluştu. 2-0
Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Gençlerbirliği'ni ağırlayan Adanaspor, her iki yarıda da yediği gollerle 2-0 mağlup oldu. Gençlerbirliği'nin gollerini 6. ve 80. dakikalarda Kayode attı.

Bu sonuçlara göre Gençlerbirliği'nin serisi 6 maça çıkarken 22 puana ulaştı. Üst üste 2. mağlubiyetini alan turuncu-beyazlılar ise 12 puanda kaldı. Ligin Milli Takım arasının ardından, ligin 13. haftasında Adanaspor deplasmanda Bodrumspor ile oynayacak.

Adanaspor'dan Harun Alpsoy, Dabo ve Fatih Kurucuk, Gençlerbirliği'nden ise Kayode ve Yasin Güreler sarı kart gördü.
Her iki takım oyuncuları sahaya 'Sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz' yazılı pankartla çıktı. 


MAÇTAN DAKİKALAR
6. dakikada Adanaspor'dan A. Dabo kendi yarı alanından çıkmaya çalışırken, araya giren Özgür topu alıp ceza yayı üzerinde bulunan Kayode'ye gönderdi. Bu oyuncu kontrol edip sağ ayağının içiyle sol köşeden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-0
19. dakikada Oberlin, ceza alanı sağ çaprazından savunma arkasına atılan Hakkı'yı gördü. Hakkı ceza alanına grip kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda çaprazdan vurdu, top kaleci Orkun'dan geri döndü.44. dakikada Gençlerbirliği ekibi ceza alanı önü sağ çaprazından serbest vuruş kazandı. Atışı kullanan Özgür'ün ortasında arka direkte bulunan Ensar dokundu. Top yandan auta çıktı.80. dakikada Kayode'nin ceza sahası sol çaprazdan vuruşunda top direğe çarparak ağlarla buluştu. 2-0

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.