Adanaspor, hoca bulamıyor!

SPOR 18.10.2023 - 12:04, Güncelleme: 18.10.2023 - 12:04 3315+ kez okundu.
 

Adanaspor, hoca bulamıyor!

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un hoca arayışı sürüyor
. Teknik Direktör Özhan Pulat ile yollarını ayıran turuncu-beyazlı camiada, son olarak Tuna Üzümcü ile prensipte anlaşmaya varıldığı söylenmeye başlamıştı. Ulaşılan bilgilere göre 41 yaşındaki genç teknik adam Tuna Üzümcü, Altay ile sözleşmesini feshettikten sonra Adanaspor ile sözleşme imzalayacağı öğrenilmişti. Ancak, taraflar şartlarda anlaşamayınca transfer de yattı.  RIBERY DE OLMADI Adanaspor'un teknik direktör arayışları kapsamında bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve futbolu bıraktığı İtalyan ekibi Salernita'da teknik çalışma antrenörü olan Franck Ribery ile görüştüğü öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmeden sonuç çıkmadı. Yeni teknik adamın bu hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor. SAKARYA'YA HAZIRLANIYOR Turuncu-Beyazlılar, Çatalan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Sorumlu Eyüp Arın nezaretinde deplasman maçına hazırlanan Adanasporlu futbolcular arasında da yeni teknik direktörün kim olacağı da merak konusu oldu. KUPA'DA HACETTEPE'Yİ AĞIRLAYACAK Adanaspor'un, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda rakibi Hacettepe 1945 Spor Kulübü oldu. Ligde aldığı kötü sonuçlarla taraftarların tepkisini çeken turuncu-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 31 Ekim Salı günü sahasında Hacettepe 1945 Spor'u ağırlayacak. Karşılaşma, Yeni Adana Stadyumunda, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.
Trendyol 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'un hoca arayışı sürüyor

. Teknik Direktör Özhan Pulat ile yollarını ayıran turuncu-beyazlı camiada, son olarak Tuna Üzümcü ile prensipte anlaşmaya varıldığı söylenmeye başlamıştı. Ulaşılan bilgilere göre 41 yaşındaki genç teknik adam Tuna Üzümcü, Altay ile sözleşmesini feshettikten sonra Adanaspor ile sözleşme imzalayacağı öğrenilmişti. Ancak, taraflar şartlarda anlaşamayınca transfer de yattı. 

RIBERY DE OLMADI
Adanaspor'un teknik direktör arayışları kapsamında bir dönem Galatasaray'da forma giyen ve futbolu bıraktığı İtalyan ekibi Salernita'da teknik çalışma antrenörü olan Franck Ribery ile görüştüğü öğrenildi. Taraflar arasındaki görüşmeden sonuç çıkmadı.
Yeni teknik adamın bu hafta sonuna kadar açıklanması bekleniyor.
SAKARYA'YA HAZIRLANIYOR
Turuncu-Beyazlılar, Çatalan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Sorumlu Eyüp Arın nezaretinde deplasman maçına hazırlanan Adanasporlu futbolcular arasında da yeni teknik direktörün kim olacağı da merak konusu oldu.
KUPA'DA HACETTEPE'Yİ AĞIRLAYACAK
Adanaspor'un, Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda rakibi Hacettepe 1945 Spor Kulübü oldu.
Ligde aldığı kötü sonuçlarla taraftarların tepkisini çeken turuncu-beyazlılar Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda 31 Ekim Salı günü sahasında Hacettepe 1945 Spor'u ağırlayacak.
Karşılaşma, Yeni Adana Stadyumunda, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.