Adanaspor, Kaplan’la çıkışta

SPOR 11.12.2023 - 15:56, Güncelleme: 11.12.2023 - 15:56 2361+ kez okundu.
 

Adanaspor, Kaplan’la çıkışta

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, teknik direktör Özhan Pulat’tan sonra göreve getirilen Mustafa Kaplan ile yükselişini sürdürüyor.
Aralık ayının başında göreve başlayan Mustafa Kaplan yönetiminde Adanaspor Eyüpspor’a 4-1 mağlup olurken, evinde Gençlerbirliği’ne 2-0 yenildi. Sonraki hafta Bodrumspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Adanaspor, evinde Çorumspor’a 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda öne geçtiği maçta 1-1 Manisa ile berabere kalarak puanını 16’ya çıkaran Adanaspor düşme potasından uzaklaşarak çıkışını sürdürüyor. Pazar günü Altay’ı konuk edecek olan turuncu-beyazlılarda forvet oyuncusu Dimitri Oberlin ve orta saha oyuncusu Samuel Yepie Yepie’nin dışında sakat oyuncu bulunmuyor.
Trendyol 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, teknik direktör Özhan Pulat’tan sonra göreve getirilen Mustafa Kaplan ile yükselişini sürdürüyor.

Aralık ayının başında göreve başlayan Mustafa Kaplan yönetiminde Adanaspor Eyüpspor’a 4-1 mağlup olurken, evinde Gençlerbirliği’ne 2-0 yenildi. Sonraki hafta Bodrumspor’u deplasmanda 1-0 mağlup eden Adanaspor, evinde Çorumspor’a 3-0 yenilmekten kurtulamadı. Geçtiğimiz hafta ise deplasmanda öne geçtiği maçta 1-1 Manisa ile berabere kalarak puanını 16’ya çıkaran Adanaspor düşme potasından uzaklaşarak çıkışını sürdürüyor.

Pazar günü Altay’ı konuk edecek olan turuncu-beyazlılarda forvet oyuncusu Dimitri Oberlin ve orta saha oyuncusu Samuel Yepie Yepie’nin dışında sakat oyuncu bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.