AĞAÇLAR DEVRİLDİ ÇATILAR UÇTU

GÜNDEM 06.05.2024 - 10:14, Güncelleme: 06.05.2024 - 10:14 1433 kez okundu.
 

AĞAÇLAR DEVRİLDİ ÇATILAR UÇTU

Meteoroloji' nin Uyarılarının Ardından Kuvvetli Rüzgar Adana'yı Vurdu
Adana'da önceki gün sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgarın yol açtığı hasarlar kentte büyük endişeye neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından başlayan şiddetli rüzgar, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde birçok ağacın devrilmesine ve iş yerlerinin çatılarının uçmasına sebep oldu. Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde, rüzgarın şiddetiyle devrilen bir ağaç, şans eseri kimseye zarar vermeden bir aracın üstüne düştü. Olay yerine çağrılan ekipler, devrilen ağaçları temizlemek için seferber oldu. AYDINLATMA DİREKLERİ YOLA DEVRİLDİ Seyhan ilçesinde ise durum daha vahimdi. Atatürk Caddesi'nde bulunan bir kamu bankasının çatısı, şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden sökülerek yanındaki apartmanın boşluğuna düştü. Bu tehlikeli olayda, bölgeden kimsenin geçmemesi can kaybının önüne geçti. Zabıta, polis ve itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken uçan çatıyı kaldırmak için büyük çaba harcadı. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan bazı aydınlatma direklerinin de rüzgarın şiddetiyle yola devrildiği belirtildi. Şehirdeki bu doğal felaket sonrası yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak gerekli önlemleri almaları çağrısında bulundu.
Meteoroloji' nin Uyarılarının Ardından Kuvvetli Rüzgar Adana'yı Vurdu

Adana'da önceki gün sabah saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgarın yol açtığı hasarlar kentte büyük endişeye neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından başlayan şiddetli rüzgar, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde birçok ağacın devrilmesine ve iş yerlerinin çatılarının uçmasına sebep oldu. Çukurova ilçesine bağlı Kurttepe Mahallesi'nde, rüzgarın şiddetiyle devrilen bir ağaç, şans eseri kimseye zarar vermeden bir aracın üstüne düştü. Olay yerine çağrılan ekipler, devrilen ağaçları temizlemek için seferber oldu.

AYDINLATMA DİREKLERİ YOLA DEVRİLDİ

Seyhan ilçesinde ise durum daha vahimdi. Atatürk Caddesi'nde bulunan bir kamu bankasının çatısı, şiddetli rüzgarın etkisiyle yerinden sökülerek yanındaki apartmanın boşluğuna düştü. Bu tehlikeli olayda, bölgeden kimsenin geçmemesi can kaybının önüne geçti. Zabıta, polis ve itfaiye ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alırken uçan çatıyı kaldırmak için büyük çaba harcadı. Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde bulunan bazı aydınlatma direklerinin de rüzgarın şiddetiyle yola devrildiği belirtildi. Şehirdeki bu doğal felaket sonrası yetkililer, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyararak gerekli önlemleri almaları çağrısında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.