AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR

EKONOMİ 24.04.2024 - 16:06, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:06 1255 kez okundu.
 

AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR

Araç Sahiplerine Müjdeli Haber: Akaryakıt Fiyatlarında Beklenen İndirim Geliyor
Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından, akaryakıt tüketicileri için uzun zamandır beklenen müjdeli haber nihayet geldi. Bugünden itibaren motorine 1 lira 17 kuruşindirim yapılması beklenirken, bu durumun pompa fiyatlarına nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor. Son günlerde yaşanan fiyat dalgalanmaları ve döviz kurlarındaki değişimlerle birlikte, vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyordu. Bugünden  itibaren yapılacak olan indirimle birlikte, İstanbul'da motorin litre fiyatı 40 lira 99 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 88 kuruşa düşecek MOTORİNE 1 LİRA 17 KURUŞ İNDİRİM YAPILACAK  Akaryakıt tüketen milyonlarca araç sahibi için beklenen bu indirim, birçok kişinin bütçesine nefes aldıracak gibi görünüyor. Ancak, petrol fiyatlarının belirsiz seyri, gelecekteki fiyatları tahmin etmeyi zorlaştırıyor. Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarındaki bu değişkenlikler karşısında dikkatli olmalı ve mümkünse indirimlerden faydalanarak tasarruf yapma fırsatını değerlendirmeliler. Bugünden  itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 17 kuruş indirim bekleniyor. İndirim sonrası motorin fiyatları (mazot fiyatı) İstanbul'da 40,99 TL, Ankara'da 41,88 TL, İzmir'de 42,12 TL olacak.
Araç Sahiplerine Müjdeli Haber: Akaryakıt Fiyatlarında Beklenen İndirim Geliyor

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmaların ardından, akaryakıt tüketicileri için uzun zamandır beklenen müjdeli haber nihayet geldi. Bugünden itibaren motorine 1 lira 17 kuruşindirim yapılması beklenirken, bu durumun pompa fiyatlarına nasıl yansıyacağı merakla bekleniyor. Son günlerde yaşanan fiyat dalgalanmaları ve döviz kurlarındaki değişimlerle birlikte, vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını yakından takip ediyordu. Bugünden  itibaren yapılacak olan indirimle birlikte, İstanbul'da motorin litre fiyatı 40 lira 99 kuruşa, Ankara'da ise 41 lira 88 kuruşa düşecek

MOTORİNE 1 LİRA 17 KURUŞ İNDİRİM YAPILACAK 


Akaryakıt tüketen milyonlarca araç sahibi için beklenen bu indirim, birçok kişinin bütçesine nefes aldıracak gibi görünüyor. Ancak, petrol fiyatlarının belirsiz seyri, gelecekteki fiyatları tahmin etmeyi zorlaştırıyor. Araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarındaki bu değişkenlikler karşısında dikkatli olmalı ve mümkünse indirimlerden faydalanarak tasarruf yapma fırsatını değerlendirmeliler. Bugünden  itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 17 kuruş indirim bekleniyor. İndirim sonrası motorin fiyatları (mazot fiyatı) İstanbul'da 40,99 TL, Ankara'da 41,88 TL, İzmir'de 42,12 TL olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.