“AKILLI” ZEHİR TACİRİNİ JANDARMA YAKALADI!

GÜNDEM 28.07.2022 - 18:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2696+ kez okundu.
 

“AKILLI” ZEHİR TACİRİNİ JANDARMA YAKALADI!

Adana’nın Yüreğir ilçesinde mısır tarlasının içine ekili halde 32 kök kenevir bitkisi ile 15,6 kilogram kubar esrar ele geçirildi.    Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Yüreğir İlçesi Şeyhmurat Mahallesinde ikamet eden İ.T.’nin ikametinde ve mısır tarlasında adli makamlardan alınan karara istinaden arama yaptı. Aramada 15 Kilo 600 gram kubar esrar maddesi ile, mısırlar arasına ekili halde 32 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Jandarma ekipleri, İ.T.’yi gözaltına aldı, adli işlemler devam ediyor. Jandarma’dan yapılan açıkalmada; “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.” denildi.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde mısır tarlasının içine ekili halde 32 kök kenevir bitkisi ile 15,6 kilogram kubar esrar ele geçirildi. 

 

Adana İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Yüreğir İlçesi Şeyhmurat Mahallesinde ikamet eden İ.T.’nin ikametinde ve mısır tarlasında adli makamlardan alınan karara istinaden arama yaptı. Aramada 15 Kilo 600 gram kubar esrar maddesi ile, mısırlar arasına ekili halde 32 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Jandarma ekipleri, İ.T.’yi gözaltına aldı, adli işlemler devam ediyor.


Jandarma’dan yapılan açıkalmada; “Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.