ARAÇLAR KALDIRIMDA YAYALAR YOLDA

GÜNDEM 04.10.2023 - 16:33, Güncelleme: 04.10.2023 - 16:33 4159+ kez okundu.
 

ARAÇLAR KALDIRIMDA YAYALAR YOLDA

Adana’nın en büyük problemlerinden trafik sorunu son zamanlarda içinden çıkılmaz bir hal aldı.
Neredeyse şehirde trafiğin sıkışmadığı hiçbir yer kalmadı. Bu sorunların en başında ise otopark problemi geliyor. Caddelere, sokaklara hatta kaldırımlara gelişi güzel park edilen araçlar yüzünden şehirde tabir-i caizse iğne atsanız yere düşmeyecek noktaya geldi. Öyle ki caddelerin kenarlarına ikişer sıra halinde park edilen araçlar kaldırımların üzerlerini de işgal etmeye başlayınca yayalar da yürüyemez hale geldi. Durakların etrafına park edilen araçlar yüzünden toplu taşıma araçları ise yolcularını olası bir kaza riskine aldırmadan caddelerin ortasında indirip, bindirmeye başladı. CADDE VE SOKAKLAR OTOPARKA DÖNÜŞTÜ Adana’da Cadde ve sokakların otoparka dönüştüğünü dile getiren vatandaşlar, otopark sorununun artık çözüme ulaştırılması gerektiğini söyleyerek, yetkililere çağrıda bulundular. Vatandaşlar;  “Otopark sorunu yaşayan sürücüler araçlarını cadde ve sokaklara gelişi güzel park ediyor. Bu nedenle maddi hasarlı trafik kazaları, tartışmalar yaşanıyor. Aracıyla gelip üç, beş dakikalığına bir şey almak isteyenler araçlarını bırakacak yer bulamıyor. Ailesiyle, çocuğuyla alışveriş yapmak isteyenler park yeri bulamıyor. Yetkililer bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturmalı" diye konuştu.
Adana’nın en büyük problemlerinden trafik sorunu son zamanlarda içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Neredeyse şehirde trafiğin sıkışmadığı hiçbir yer kalmadı. Bu sorunların en başında ise otopark problemi geliyor. Caddelere, sokaklara hatta kaldırımlara gelişi güzel park edilen araçlar yüzünden şehirde tabir-i caizse iğne atsanız yere düşmeyecek noktaya geldi. Öyle ki caddelerin kenarlarına ikişer sıra halinde park edilen araçlar kaldırımların üzerlerini de işgal etmeye başlayınca yayalar da yürüyemez hale geldi. Durakların etrafına park edilen araçlar yüzünden toplu taşıma araçları ise yolcularını olası bir kaza riskine aldırmadan caddelerin ortasında indirip, bindirmeye başladı.
CADDE VE SOKAKLAR OTOPARKA DÖNÜŞTÜ
Adana’da Cadde ve sokakların otoparka dönüştüğünü dile getiren vatandaşlar, otopark sorununun artık çözüme ulaştırılması gerektiğini söyleyerek, yetkililere çağrıda bulundular. Vatandaşlar;  “Otopark sorunu yaşayan sürücüler araçlarını cadde ve sokaklara gelişi güzel park ediyor. Bu nedenle maddi hasarlı trafik kazaları, tartışmalar yaşanıyor. Aracıyla gelip üç, beş dakikalığına bir şey almak isteyenler araçlarını bırakacak yer bulamıyor. Ailesiyle, çocuğuyla alışveriş yapmak isteyenler park yeri bulamıyor. Yetkililer bir an önce bu sorunu çözüme kavuşturmalı" diye konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.